Blogit
Koti asemalla

Eamesin DSW

Jee, mä päätin hemmotella itseäni viime aikojen stressin keskellä ja tilasin tämän pitkäaikaisen haaveeni, Eamesin DSW-tuolin. Omani tilasin siis valkoisena, ja puujalkaisena.
Tuo mustakin on kiva, ihailen sitä aina Holmes NYC-sarjassa. Valkoinen on kuitenkin mun värimaailmassa iättömämpi, ja se tulee mun kässähuoneeseen työtuoliksi. Huone tulee muutoinkin vaaleaksi.
Mä tilaan silloin tällöin juttuja ulkomailta netin kautta. Vaatteita en hirveästi uskalla, kun koosta ei voi olla varma. Tällaiset isommat ostokset joista jo tietää etukäteen, onkin sitten jo melko helppoa ja turvallista tilata. Aikansa kestää metsästää oikeasti edullinen huonekalu, mutta kyllä niitä yleensä löytyy paljon Suomen hintoja halvemmalla.
Vaikeinta nykyään huonekalujen nettimetsästyksessä on se, että kopioita myydään ihan hirveästi, ja on todella vaikea välillä huomata onko tuote kopio vai aito. Yleensä tuotteessa on hyvin hillitysti mainittu että se on ”alkuperäisen kaltainen”. Tämän virheen tein aikoinaan kun tilasin meidän Tolix-tuolit.
Tolix-kopiommekin ovat kyllä laadukkaita ja tulivat paljon edullisemmaksi.

Miksi toisaalta ei voisikaan ostaa kopioita, varsinkin jos rahasta on tiukkaa. Kukin tekee niinkuin tykkää. En minäkään todellakaan rahoissa ui, mutta yleensä säästän ja harkitsen pitkään tällaisia ostoksia. Mielestäni on kiva omistaa muutama aito ja kestävä, iätön huonekalu, sellainen josta on pitkään haaveillut ja lopulta on ihan innoissaan kun on rahat kerättynä ja pääsee ostamaan tuotteen josta haaveillut. Näihin ei kyllä kyllästykään ihan helpolla kun on pitkään harkinnut.
Omani tilasin Connoxilta. Jossain blogissa kehuttiin tätä, joten uskalsin heiltä tilata. Varsinkin kun hinta oli yli satasen edullisempi kuin Suomessa, ja postikulut olivat ilmaiset.

Jännä nähdä miten nopeasti ja hyvin tuote kotiutuu!
Seuraavana mun säästöpurkkiin kerätään rahaa talonpoikaisvaatekaappiin.

-Henna-

Kommentit (3)

  1. Jenni/Lievestuore As.

    Mahtava hemmottelulahja itselle 🙂

  2. Sari

    Pitäähän se vähän hemmotella itseään, hyvä sinä. 🙂 Mulla kävi viikonloppuna hillitön mäihä: onnistuin saamaan mustan dsw:n -30%. 🙂 Myyjäkin sanoi (liekö myyjän puhetta) ettei 20-vuotisen uransa aikana ole myynyt Vitraa tuolla alella. Eli normaalihinta on kyllä kieltämättä Suomessa aikamoinen, ja jäihän tuota nyt vielä alenkin jälkeen maksettavaa.. Mutta nyt on sitten ruokapöydän ääressä ihana, ajaton musta-valkoinen tuolipariskunta, joka on toisaalta helppo erottaa ja siirtää muihin paikkoihin kuten just työpöydän ääreen, eteiseen, makkariin, ihan mihin vaan. 🙂

  3. vitra dsw – olohuoneen-kalusteet.com

    […] Eamesin DSW – Koti asemalla – Parhaat sisustusblogit …Jee, mä päätin hemmotella itseäni viime aikojen stressin keskellä ja tilasin tämän pitkäaikaisen haaveeni, Eamesin DSW-tuolin. Omani tilasin siis valkoisena …Siirry kotisivulle […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *