Blogit
Koti asemalla

Eames rocking chair

Menin tekemään jotain hullua, (mitä meidän perheen pihi isäntä ei ymmärrä ollenkaan) ja ostin mun ensimmäisen hienon design-huonekalun!
Mä olen pitkään ollut ihan ihastunut maalaisromanttiseen sisustamiseen, enkä olisi ikinä uskonut että näin käy, ja ihastun johonkin näin moderniin. Niin kuitenkin kävi, joskus vuosi sitten jo.
Edelliseen kämppään tämä ei olisi mahtunutkaan, mutta sielä päätin, että jos tämän talon saan, ostan sinne olohuoneeseen tämän, eli Charles ja Ray Eamesin Rar-keinutuolin.:)

Tämähän on vilahtanut jo monessa sisustuslehdessä ja blogissa, myös mun yhdessä lemppariblogissa, uudessa kuussa. Yleensä mua alkaa ärsyttää jos jokin sisustusjuttu on joka paikassa, mutta tähän ei ole yhtään kyllästynyt, päinvastoin.

Mä huomaan muutenkin olevani vähän sekaisin sisustusmaun suhteen tällä hetkellä. Liekö tämä uuden kodin sisustusmahdollisuus tuonut jotain paineitä, enkä enää oikein tiedä mitä haluan. En tiedä, mutta eiköhän se lopullinen juttu sieltä sitten joskus tule, pikkuhiljaa.Yritän kuitenkin alkuun edes saada sellaisen suht selkeän tyylin, ettei sitä tavaraa tarttisi heti olla joka paikassa niin hirveästi. No, ei ole pelkoa koska toinen puoli on niin tilava ettei kyllä heti täyty millään…

Haaveilen myös Tolix-tuolista, vaikka sekin on joka hemmetin lehdessä. Tosin lehdissä se on usein metallin värissä tai valkoisena tms, minä haluan ehdottomasti värikkään, keltaisen, turkoosin tms. Jos löydän sellaiselle täydellisen paikan, niin sitten harkitsen tosissani, nyt aion fiilistellä tuota Rar:ia, kunhan sen kotiin saan.:)

Sisustusjutut sikseen.
Meillä on jännä ja mukava tilanne kotona. Miehellä alkaa loma huomenna ja mulle selvisi tänään, että mulla myös ensi keskiviikkona! Ihan mahtava ajankohta! Tuli todella yllättäen, ja pieni pisto kävi rinnassa kun ajattelin että tytöt lähtee, mutta kuitenkin ihanaa!!
Joku tietty taas kritisio että olenpa huono kriisiperhehoitaja kun hehkutan sitä että hoitolapset lähtee. Pitäköön mielipiteensä, mä olen niin iloinen että meillä on kerrankin samaan aikaan loma miehen kanssa! Saadaan rauhassa rempata, tehdä jotain kivaa jne. Koko kesä kun meni aivan täysin lapsia hoitaessa eikä oikein mitään ihmeellistä tehty eikä remppakaan juuri edennyt. 
Toki ikävä tulee meidän pikkuisia, mutta eiköhän me nähdä vielä.

Huomenna minä nappaan pojan mukaan ja lähdetään äitini mökille viikonlopuksi, johon saan pikkuveljet ja pikkusiskon mukaan. Saunotaan, syödään hyvin, uidaan, syödään ja syödään.:D Tosi reilua jättää mies heti kun toisella alkaa loma, mutta eiköhän tuo nautikin rauhasta. Meinaa kuulemma nukkua paljon hän.:)

-Henna-

Ps. Osku-kissalta vielä terveisiä. Mokoma oli saanut jonkin haavan selkään. Käytiin lääkärissä kun haava vuoti ja haisi, ja ihan tulehtunuthan se oli. Nyt on poika antibioottikuurilla ja siksikin mies jää kotiin. Meidän pientä potilasta hoitamaan…

Kommentit (10)

 1. Pilvitarha

  Minulle kävi samoin, ensin ihastuin tuohon kiikkutuoliin ja sitten alkoi iskeä kaikki muukin "retroherkku".

  Kerro sitten onko siinä yhtä mukava istuskella kuin kuvittelen! Ostan kyllä oman heti ensimmäisestä lottovoitostani. 😉

 2. Anonyymi

  Terveisiä vanhasta osoitteesta, käännettiin taas tänne eksynyt kirje teillepäin 🙂

  Ootte kyllä ollu reippaita, ihanasti projekti (elämä;) näyttää edistyvän. On niin lämpimän näköistä ja tuntoista blogipäivityksissä, että aina tulee hirmu onnellinen olo kun käy täällä vilkuilemassa. Ei mitään teennäistä täydellisyyttä, vaan aitoa elämää!

 3. Anonyymi

  Noi kriisiperhekyselyt kannattaa laittaa privana, ihmiset hyvät. Täysi salassapitovelvollisuus näissä asioissa kaikilla, jotka niissä hommissa on. Jokainen tietysti itse päättää, kuinka tiukasti tuon asian ottaa, kunhan ei lasten ja vanhempiensa asioista puhu, mutta kuitenkin…

 4. hennaasemalta

  Piompu: Kiitos!:)
  Timo: Haha! Uskon.:) Kyllä tuo osku taitaa olla paranemaan päin, vaikkei meinaa lääkkeitä oikein syödä millään keinoin…
  kriisiperheyttä miettivä sisustaja: Niin, saa nähdä, mä ainakin kuvittelen että se olisi piste i:n päälle, mutta katsotaan nyt.:) Enköhän mä joka tapauksessa tule tykkäämään uudesta tuolesta.:) ja totta, kuten anonyymi laittoi, en taida viitsiä kertoa millä alueella työskentelen. En ainakaan täällä julkisesti kun sitä negatiivista palautetta tulee muutenkin työstäni. Spostissa voit kyllä kysyä.:)
  Anonyymi: Kiitos!:)
  Pilvitarha: Niinpä! Ihme juttu!:D Juu, kerron ehdottomasti!:)
  Anonyymi: Voi kiitos!:) Ihanasti kirjoitettu! ja todella kiva tietää että saa kaikki vanhat postinsa sieltä tänne.:):)
  Anonyymi: Totta. Itse hetken harkitsin kerronko työalueeni, olen saattanut sen täällä tai vanhoissa blogeissa mainitakin. Tännekin tullut negatiivinen palaute muistuttaa että parempi olla hiljaa kun tätäkin voi lukea kuka vaan…

 5. Anonyymi

  Laita Oskun lääkkeet pienen raa'an jauheliha pallon sisään niin menee lääkkeet huomaamatta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *