Domino-efekti

Niinhän siinä kävi että Mikin huoneen valmistuminen aiheutti pienen domino-efektin. Yksi tavara siirtyi muualle, niin toinen piti siirtää tilalle jne. 
Varsinkin olohuone oli todella ankea ja tyhjä. Olohuone tyhjeni jo aiemmin kun siirsin työpöydän sieltä makuuhuoneeseen. Nyt Mikin huoneen valmistuttua siirtyi vielä tv Mikille. No, päädyttiin siihen että telkkari tarvitaan silti myös olohuoneeseen, mutta silti muutos-kärpänen iski taas tähän rouvaan.
Tänään päivällä valoisaan aikaan sain napattua kuvan olohuoneen yhdestä kulmasta joka valmistui eilen kun raahattiin toinen kirjahylly mun huoneesta olohuoneeseen. Tuossa oli ennen se työpöytä ja välillä ei oikein mitään. Nyt se on tosi hyvä, kiikkukin tuli kivasti esille korkean kaapin vieressä eikä ole niin tyhjää! Se tyhjyys kun oikein korostuu näissä korkeissa huoneissa…

 Tuon kuvan jälkeen olen vielä jatkanut siirtelyä. Tv-taso oli pitkä ja matala, jotenkin turhan iso tähän tilaan. Laitoin sen myyntiin ja siirrettiin se sivuun. Tilalle tuli toistaiseksi puinen laatikko pikku telkkarille. Halkolaatikko mahtui sitten sen viereen. Kuvia ei tästä nyt ole kun tuo hemmetin täyspimeys iski… Puisen laatikon tilalle onkin sitten metsästyksessä vanha kulunut lipasto. Koska antiikkia ei noin vain haeta mistä vaan kaupasta niin siinä saattaa mennä hetki ennenkuin löydän sen oikean suht edullisesti. Eli nyt mennään näillä.

Mä pääsin tänään myös Helsinkiin Stockmannin jouluosastolle. Ihan maailman ihanin paikka. Reissun päätarkoitus oli hakea MULLE joulukalenteri, haha! Lasten kalenterit otettiin tietty myös, mutta niitä saa mistä vaan. Mä kun haluan sellaisen stockan ihanan vanhanajan kuvakalenterin.  En voinut myöskään vastustaa yläkuvan Cupcake lumisadepalloa josta tulee mieleen Disneyn kaunotar ja hirviö-leffan puhuvat astiat. Myös kärpässieniä fanitan joten mukaan lähti myös hyllykuvan sienet.
Jännä juttu että mies ei tajunnut yhtään miksi olin ihan poikki kun palasin. Kuulemma shoppailu keskellä päivää työaikaan ei kuulosta kauhean rankalta. Juu ei, mutta lisääpä siihen kolme alle kouluikäistä lasta matkaseuraksi… Vaikka äitinikin oli mukana niin voi jessus oltiin väsyneitä junassa paluumatkalla. Sitä jatkuvan pulinan, kyselyn, juoksemisen, vahtimisen ja palloilun määrää… Sovittiin että loput jouluostokset hoidetaan aikuisten kesken iltaisin ja viikonloppuisin.:D

Myös keittiö muuttui aiemmin sen verran että punainen sohva siirtyi tietty Mikin huoneeseen, sinnehän se oli alunperin ostettukin. Vaikka tykkäsin sohvasta keittiössäkin, oli se sielä melko turha ja tilaa vievä. Rottinkituoli pääsi kuistilta takaisin sisään ja nyt on keittiössä taas ilmavampaa.

Mun oma huone onkin sitten jälleen kauhea kaaos. Sieltä lähti kirjahylly, joten ne vanhat tavarat on lattialla, samoin kuin paljon muutakin. Yritin selvittää kaaosta mutta voimat loppui kesken… ja voi luoja, se  huone pitäisi olla TYHJÄ kun sielä alkaa remppa joulun jälkeen!

Eipä tässä ehdi paljoa sohvalla istua siis, mutta onhan se kaikki tekeminen ihan kivaakin.:)

-Henna-

Kommentit (13)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  16.11.2013, 08:04

  Vaikka olisin yksin shoppaileen, olen rätti poikki, kun pääsen kotiin…en enää viihdy hirveässä ihmisvilinässä….)

  1. hennaasemalta
   17.11.2013, 21:32

   No niinpä, kyllä sitä itsekin väsyy siihen ihmisvälinään jne. ja kyllähän siinä tulee lopulta paljon käveltyäkin.

 2. mä rakastan teidän kotia:)

  1. hennaasemalta
   17.11.2013, 21:32

   Ihanaa, niin mäkin!:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *