DIY valaisin

Me palattiin eilen illalla mökiltä, jossa oltiinkin tiistaista saakka. Tällä kertaa oltiin mun lapsuuden mökillä lasten, äitini ja kahden nuorimman sisarukseni kanssa. Olisin voinut helposti jäädä vielä vaikka viikoksi, mutta arjen aikataulut odotti itse kutakin.

Tänään kotona odottikin sitten ne perus arjen askareet, kauppa, pyykkivuori ja siivoaminen. Makkaria siivotessa kiinnitin myös makuuhuoneeseen lukuvalon.
Edellisessä postauksessa kerroinkin että vaihdoin makkarin järjestystä. Koska meillä ei ole enää yöpöytiä, täytyi lukuvalo laittaa seinälle.

Pinterestistä sain idean tähän valaisimeen. Hain Clas Ohlsonilta kivan valaisinjohdon ja perus lampun sekä rautakaupasta hyllynkannattimen jonka maalasin mustaksi.
Niin simppeliä mutta kuitenkin vähän erilaista.

Lisää kuvia uudistetusta makkarista tulee ensi kerralla. Vähän täytyy myös pohtia vielä tauluja. Haluaisin itse maalata sängyn päätyyn jonkun ison taulun. Nestorin sängyn viereen kaipaisin myös jotain simppeliä julistetta. Täytyy varmaan kaivella taas Pinterestiä, jos löytyisi joku tulostettava juliste.

Vitsi, meillä on huomenna tyttöjen ilta. Lähdetään vähän terassille istumaan iltaa. Täytyy toivoa että ei ainakaan sada!

-Henna-

Kommentit (3)
  1. Onneli Winter
    25.7.2015, 06:16

    Nuo Clasun johdot on kyllä kivoja 🙂 …Toivotaan aurinkoa ja lämpöä iloiseen iltaan <3

  2. Hauska valaisin, näin vastaavan jossain blogissa asuntomessukuvissa ja ajattelin myös toteuttaa tuollaisen johonkin tänne meille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *