Blogit
Koti asemalla

Divaani

Mä olen haaveillut Ikean divaanista niin kauan kuin muistan. Aina vaan ajattelin ettei mulla ole ikinä sellaista kotia johon sellainen mahtuisi.
No nyt mahtuu.

 Koska kuitenkin olin päättänyt tuossa aiemmin ettei meille tule enää Ikean huonekaluja, niin yritin etsiä muunlaista divaania. Ei löytynyt, ei napannut sitten yhtään ne harvat jotka löysin. Oikeasti vanhat oli epämukavan ja tunkkaisen näköisiä, muut uudet oli ihan tylsiä. Olisin myös voinut ottaa rottinkisen divaanin, mutta en löytänyt sitäkään sellaista kuin olisin halunnut. Ei se mitään, tämä Ikean on mukava, ja varmasti pitkä-ikäinen koska päällisiä voi vaihtaa. Lähinnä kaapit ja lipastot on sellaisia jotka haluan jatkossa oikeasti vanhana, ja niitä metsästänkin netissä usein.

 Mun ihana Eamesin kiikku jäi silti kivasti esille. Siitä vaan viskasin talvisen taljan varastoon, maaliskuu alkoi ja talvijutut saa mennä hiiteen tässä talossa! Meidän reissun jälkeen pyrin tuomaan olkkariin taas muutenkin lisää väriä tyynyillä tms. Nyt mennään vielä pastellisilla sävyillä.
Valkoinen divaani oli tietty heti pakko peittää tai muuten se on kohta ihan harmaan kirjava. Unto ei divaanille edes saa mennä! Löysin Tiimarista edullisesti tuon raidallisen viltin. Se on aika kiva, ja niitä on vaaleanpunaisenakin.

Divaanista tulee varmasti mun lempipaikka, bloggaamispaikka, kirjojen lukupaikka, kutomispaikka. Vielä pikkuesineet kuten lyhty, vanha jakkara joka toimii pöytänä, iso kori, valot sun muut etsii paikkaansa. Niinhän se aina on, sisustaminen on loputonta puuhaa, ja kiva niin!

-Henna-

Kommentit (17)

 1. Merikuu

  Ihana nurkkaus kaiken mukavan rennon tekemiseen 🙂
  Meille ei mahdu divaania kun meillä on Ikean Ektorp kulmasohva ja se on iso 😀

  Nyt mä tiedän missä asutte 🙂 Menin tänään melkein ohi, kun menin tatuoitavaksi 🙂

  • hennaasemalta

   Okei.:D Mä oon pitkään haaveillut niistä ektorpin sohvistakin, mutta valkoisena ja siitä ei tulis mitään tässä perheessä. Toisekseen se ei käy, koska se sohva on joka blogissa, ja kolmanneksi, nyt haaveilen jostain sirommasta mutta mukavasta sohvasta.:)
   Okei, siis junalla nähtävästi matkasit ohi vai?:)

 2. Johanna

  Kyllä kelpaa divaanissa kölliä ja bloggailla, kaunis nurkkaus!

  • hennaasemalta

   Kiitos.:)

 3. Lievestuore As.

  No hei, mulle kanssa! Viihtyisää.
  Valkoiset sohvat olisi mun salainen haaveeni, mutta tottahan se on että meidän pikkumuksujen kanssa ne täytyisi peittää taikka kohta ne on kukertavankellertävänkirjavat..
  Tuo lattian väri on teidän kodissa sellainen yksityiskohta, joka saa aina hymyilemään 🙂

  • hennaasemalta

   Jep, sama haave täällä mutta ei todellakaan onnistuisi. Hulluksihan sitä tulisi kun yrittäisi sohvaa suojella tahroilta.:D Tuo divaani vielä menee kun siinä ei esim koiran tarvitse maata.
   Heh, no joo, ei taida joka kodissa olla vaaleanpunaisia lattioita.:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *