Blogit
Koti asemalla

Bye bye huhtikuu ja arvonnan voittaja

Sinne meni huhtikuukin, ja kesä on täällä ihan pian! Ehdin ottaa siitä jo pienen ahdistuksen. Toukokuu menee kuitenkin taas juosten ja paljon pitäisi ehtiä. Kesäkuun alussa lähdetään reissuun ja kun palataan, kesä on jo puolivälissä… Nyt muistin taas miksi just kesällä ei kannata lähteä, se menee muutenkin niin nopeasti. 
No ei sillä, on kyllä ihanaa lähteäkin. On myös yksi stressinaihe vähemmän kun eläimille ja kukillekin järjestyi ainakin jotenkin hoitajat reissun ajaksi. 
Vielä ei kuitenkaan olla kesäkuussa, ja koitetaan nyt nauttia tästä toukokuusta. Tämä on niin vuoden parasta aikaa, ja ensi viikolle luvatut paremmat säät ovat erittäin tervetulleita. Just kaivelin kesävaatteitakin esiin, vähän kyllä pettymys miten vähän sielä oli kivoja vaatteita… Täytyy toivoa että olisi kivat kelit ja koko kesän voisi viettää shortseissa ja topissa.
Huhtikuussakin oli muutaman päivän hyvä sää, mutta toki meidän sairastelu verotti huhtikuusta ison palan. Ehdimme kuitenkin viettää Mikin synttäreitä, laittaa vähän pihaa kuntoon ja tehdä suursiivouksen. Pientä pintaremppaakin tuli tehtyä, ja kässäkerhossa punoimme nauhoja. Nestorikin täytti puoli vuotta.
Toukokuussa ei ole vielä mitään hirveästi sinänsä varattuna, mutta toivoisin että esim ehtisimme mökille kerran käymään. Kässäkerhon kanssa teemme pienen kevätreissun, ja kuun loppu huipentuu pikkusiskon ylioppilasjuhliin, joita näillä näkymin vietämme meillä. Eli juhlien järjestelyä jälleen tiedossa, mutta sehän onkin vain kivaa! Varsinkin jos säät suosii.
Nyt tuolla on kovin syksyinen ja sateinen keli, ei tunnu yhtään toukokuulta… Toivotaan että tilanne muuttuu pian. Huomenna ajelemmekin Turkuun veljenpoikien synttäreille!
Loppuun vielä Desenio-julistearvonnan voittaja:
”Ottaisin ehdottomasti Indian chief -julisteen! :)”

Onnea Katjalle, laitoin sulle jo sähköpostia asiasta.

Nyt ruoanlaittoon ja lahjoja paketoimaan!

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Onneli Winter

    Ihana kielotapetti kurkistelee tuossa yhdessä kuvassa hyllyn takana 🙂

  2. Micu

    Onnea voittajalle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *