Bohoa olkkarissa

No nyt on meillä olohuoneen kevät alkanut tekstiilien osalta. Pari uutta tyynyä, ja vaaleampi tunnelma. Inspiraatio lähti tuosta uudesta boheemista rahista. Yritin nimittäin ahkerasti googletella jotain rahia/lattiatyynyä lapsille. Lapset kun pelaa pleikkaa tuossa olohuoneessa, ja raahaavat aina tuoleja riviin telkkarin eteen. Sitten minä kannan niitä tuoleja päivän päätteeksi takaisin paikalleen. Halusin siihen mieluummin rahin jossa voivat pötkötellä. Oli vaan tosi vaikeaa löytää joku oikeasti kiva.

Boheemia

Melko alussa törmäsin jo tuohon Anuashopin rahiin. Yritin silti googletella vielä lisää, minä kun olisin halunnut myös väriä. Mutta ei, en löytänyt. Kävin varmaan 20 kertaa Anuashopin sivuilla tuota pyörittelemässä. Sitten kun löysin vielä Anuashopilta sohvalla olevan persikkaisen/korallin tupsutyynyn, oli päätös tehty.

Rahi on tosi kiva, ja vielä isompi kuin odotin, eli hyvä juttu. Rahi piti täyttää itse vanhoilla lakanoilla tai tyynyillä. Tungin sinne varmaan 6 tyynyä ja yhden täkin, mutta se on vieläkin hiukan löysä. Täytyy vielä yksi tyyny ainakin sinne laittaa kunhan jaksan.

Rahi on ollut nyt kovassa pötköttelykäytössä, ja varsinkin Minni-kissa on siihen kovin ihastunut. Liekö sitten värin vuoksi, kun ovat melko sävysävyyn, rahi ja kissa.

Muut tyynyt ovat H&m:n vanhoja tyynyjä, samettia ja kukkakuviota. Toinen kuviollinen tupsutyyny on Bungalown, ja löytyy omasta puodistani.

Ihan kiva persikkainen sävymaailma, tosin nyt tekisi mieli maalata tuon pöydän jalat taas. Ehkä maalaankin, ehkä en. Katsoo nyt.

Kanalasta

Asiasta viidenteen, me ollaan tällä viikolla raivattu kanalalle paikka, nyt pitäisi seuraavaksi hakea mun vanha eli yli 30-vuotias leikkimökki mun äidin pihalta. Ensin pitäisi vaan käydä autokaupoilla. Ollaan vaihtamassa meidän pikku Yaris sellaiseen isoon (kauheaan) 7-paikkaiseen perheautoon, koska ei mahduta autoon nyt. Samalla pitäisi saada uuteen autoon peräkoukku, jotta saa peräkärryn ja sen leikkimökin kyytiin. Mutta kun korona. Viitsiikö mennä autokaupoille, millä porukalla. Mutta kun olisi vähän pakko, ja ainakin nuorin pitää olla mukana. Koska sitten kun on auto ja peräkoukku, niin saadaan leikkimökki ja kanala-projekti myös etenemään.

Niin, ja ne itse kanat tarttis jostain saada vuokralle. Yhteen paikkaan laitoin jo viestiä, toivottavasti en ole liian myöhässä asiani kanssa ja kaikki kanat ole jo vuokrattu.

Kerron lisää kun asiat etenee.

-Henna-

Ps. Nähtiin eilen 8 leppäkerttua. Kevät. <3

sisustus olohuone sisustustrendit
Kommentit (5)
 1. Netistä me on autot ostettu.

  1. hennaasemalta
   30.3.2020, 13:36

   Juu, mutta pakko se auto on aina koeajaa, sen verran huonoja kokemuksia autokaupoista. Meitä on aika reippaasti huijattu, niin parempi pelata varman päälle näissä isommissa ostoksissa.

 2. musta saippua-annostelija
  31.3.2020, 11:09

  Tämä oli tosi hyvä juttu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *