Blogit
Koti asemalla

Blogihaaste

Mä en rehellisesti jaksa kauheasti vastata blogihaasteisiin, mutta nyt kun sain pitkästä aikaa haasteen, joka tuli Ihana talo maalla-blogin Jaanalta, niin mikä ettei. Ihan hauskat kysymykset!

1. Suosikkivärisi sisustuksessa:

Tämä on aika paha, koska mähän nyt tykkään kaikesta! Tällain keväisin se on ehkä keltainen. Keltaista hiipii pikkuhiljaa kotiin ainakin tyynyissä. Lisäksi turkoosi ja pinkki on mun ikisuosikkeja, ja pohjana valkoinen. Toisaalta rakastan myös vanhan tummuneen puun väriä huonekaluissa ja myös Mikin huoneen mustaa.

2. Designesine/-huonekalu joka ei tule ikinä meille

Jaa-a… Tämäkin on aika vaikea, koska moni entinen inhokki on alkanut nyt iän myötä miellyttää. Vaikka toisaalta en niitä silti meille ehkä ottaisi koska ei tyyliltään sovi. No sanotaan vaikka…
Eero Aarnion pallotuoli.

Kuva finnishdesignshop.fi

Massiivinen pallo jolle ei olisi täällä paikkaa. Tämä tarttis melkein oman huoneen. Enkä kyllä tykkää muutenkaan, tykkään enempi keveistä huonekaluista kuten meidän Eamesin keinutuolista.

3.Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä.

Mua huvittaa nämä kysymykset kun ne ei sovi mitenkään toisiinsa! No joo. Vitsi mä oon huono tällaisissa kun en hirveesti seuraa mitään… Kaikki Rillit huurussa-sarjan nörtit. Hih, niin mainioita!
Sekä Holmes NYC:n Sherlock. En nyt tiedä onko nämä suoranaisesti hurmaavia, mutta mun lempparihahmoja mitä nyt ekana tulee mieleen.

4. Suosikki leivonnassa.

Aika harvoin tulee leivottua mutta eniten olen leivontaresepteistä toistanut varmaan mokkapaloja, korvapuusteja ja suolaisista focaccia-leipää. Nam!

5. Viisi blogisuosikkia.

Suosikit vaihtelee mutta tällä hetkellä ne on:

Parolan asema (Ikisuosikki!)
Voikukkapelto
Melukylän talo
Colour me!
Valkeaa unelmaa

Haasteen lähetän kuitenkin kaikille jotka sen vain haluavat ottaa vastaan!

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Jaana / Ihana talo maalla

    Kiva kun vastasit! Hurmaavat värit tuossa kuvassa ja keltainen tuntuu tosiaan sopivan kevääseen 🙂

  2. Sari

    Keltainen näyttää teillä tosi kivalta! Mä hiplailin alkuviikosta H&M:n pirtsakoita keltaisia tyynynpäällisiä, mutta hillitsin itseni, kun on tuota tyynyä nyt taas kertynyt ihan riittämiin.. 😉

    Hauskaa lähestyvää viikonloppua!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *