Blogit
Koti asemalla

Black and white

Vaikka mun viimeisin huonekalu-tuunaus-projekti olikin musta, ei meidän kodista siltikään tule muodikkaan mustavalkoista. Meidän koti on edelleen värikäs-maalaisromanttinen-mikä nyt onkaan ja sellaisena pysyy. Mä tuskin koskaan luovun väreistä, ne kun saa mut aina niin iloiseksi. Musta toimii mulla ainoastaan vaatteissa, silloin kun mulla on rockfiilis-päivä. Muutoin vaatteissakin saa olla väriä.
Pidän kuitenkin jollain tasolla tosi paljon niistä nyt pinnalle nousseista musta-valkokodeista. Valkoisia koteja en ole ikinä oikein ymmärtänyt, mutta mustavalko-kodeissa on jotain makeeta! 
Vaikka itsellä on tietty tyyli, ei se tietenkään tarkoita etteikö muitakin tyylejä olisi kiva katsella tai vaikka pikkuisen lisätä omaansa.
Meillä musta nousee nyt pojan huoneen, ja meidän olohuoneen uuden pienen työpisteen myötä, vähän esille. Joten keräsin kollaasiin pari juttua jotka netistä bongasin Wanilla rosen sekä Grey and whiten-nettipuodeista. 
Pojan huoneeseen tulee mustaa jonkin verran, en vielä tiedä kuinka paljon, aika näyttää. Poika itse haluaisi tällä hetkellä kaiken mustaksi, tai vihreäksi. Tai keltaiseksi. Musta on kuitenkin pojalla nyt tosi kova juttu. 
Jotain sisustustekstiilejä olen jo ostanut, Mikin huone kun valmistuu seuraavaksi niin on kivaa kun on jo jotain uutta odottamassa. Lisäksi tilasin kollaasissa näkyvän raidallisen ison pussukan leluille. Ompelukonekin pitäisi kaivaa esille jotta saisin Mikille aikoinaan aloittamani musta-valko-keltaisen päiväpeiton valmiiksi.
Miki itse kiukuttelee mun valitsemista tapeteista, eikä usko ettei esim Salama McQueen-tapsku ole pidemmän päälle kovin kiva ratkaisu. No okei, voisihan tapetti olla miehekkäämpikin, mutta talon tyyliin mennään ja koskaan ei tiedä jos joudutaan jakamaan huonetta muiden lasten kanssa tms. Kyllä se poika tulee vielä näkemään että äiti tekee aikas makeen huoneen! Ei romanttista hempeilyä, vaan ison pojan makee huone! 
Mun musta työpiste odottaa vielä kuivumista, pari taulua olen mustine kehyksine jo saanut seinään. Huutonetistä kytistelen yhtä tuolia pöydän ääreen. Lisäksi tilasin kollaasissa näkyvän kirjoituskone-taulun pöydän ylle. Uskon että työpisteestä tulee ihan kiva, erilainen kuin täällä muu on. Muuten mies heittää mut kohta pihalle jos joutuu vielä kestämään enempää vaaleanpunaista!;)
-Henna-

Kommentit (6)

 1. Sari

  Sä osaat niin hienosti ja rohkeasti yhdistellä värejä, et varmasti tulee Mikille huippu poikamainen huone! 🙂 Ja teidän 'värikäs-maalaisromanttinen-mikä nyt onkaan' koti on just ihana noin. 🙂
  Mukavaa naistenpäivää!

  • hennaasemalta

   Kiitos kiitos!:)

 2. anrinko

  Olen aivan samaa mieltä musta-valkoisuudesta.
  Monet kodit näyttävät upealle lehdissä, mutta en osaisi ajatella meidän kotia sellaisena.
  Tyttäreni tykkää mustasta ja toivoo sitä ja modernimpaa ilmettä huoneeseensa lisää.
  Pojan huoneessa musta-valkoisuus ripauksella keltaista ja vihreää kuulostaa tosi hyvälle!
  Tulee varmasti kiva.

  • hennaasemalta

   Niinpä, kyllä mä tykkään myös sellaisesta seesteisestä harmaan erisävyisestä kodista tms, mutta vaikka yrittäisin sellaisen tehdä, se väri hiipisi sinne aina salaa.:D Kun kaikkea ei voi saada, mutta muiden sellaisia koteja voi sitten ihailla lehdissä ym.:)

 3. Marika

  Kiitos linkki-vinkeistä, tuolta Wanilla Rosesta löytyy kaikkea kivaa myös meidän melkeinpä täysin valkoiseen kotiin 😉 😀

  • hennaasemalta

   Ole hyvä.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *