Koti asemalla
Koti asemalla

Betonia ja vanhoja taloja

loviisa1 17Mulla on takana vähän erilainen ja inspiroiva viikonloppu, ja olinkin koko viikonlopun menossa. Perjantai ja lauantai menivät aikuisopiston betonivalukurssilla. En ole ikinä käynyt aikuisopiston tunneilla, mutta nyt kävin ja oli kivaa! Oli jotenkin nostalginen olo kun oli pitkästä aikaa ”koulussa”. Toki betonitöitä olisi suht helppo tehdä itsekseen kotonakin. Silti, monestiko olen miettinyt että olisi kiva tehdä mutta en kuitenkaan ole saanut aikaiseksi. Nyt tosiaan sai paljon viikonlopun aikana aikaan ja samalla sai varmuutta tekemiseensä kun opettaja neuvoi vieressä. Lisäksi siihen kivat kurssikaverit ja inspiraatiota muiden tekemisestä.

Mitä sitten tein? Tein kynttilätelineitä/lyhtyjä, tein kuivakakkuvuokaan pihakoristeen, betonisia maljoja ja lintualtaan pappani haudalle. Osa töistä odottaa vielä kuparin väristä maalia ja sitten ovatkin valmiita. Nyt mun on helpompi ensi kesänä tarttua betoniin ja tehdä mm. betonisia askelmia poluille, joita mun on pitänytkin tehdä jo pitkään. Haluaisin raparperin lehdistä tehdä askelmia sekä jotakin muuta. Nämä siis kasvihuoneen eteen sitten joskus kun sen pirulaisen ehdimme tehdä valmiiksi… (Juu ei ole edennyt se projekti ei….)

loviisa2 17 loviisa3 17

Lisäksi sunnuntaina oltiin taas perinteisesti Loviisan wanhat talot-tapahtumassa ystävän kanssa. Yleensä Loviisassa on ollut hyvä sää ja tämä tapahtuma onkin ollut ns. kesän päätös. Nyt sielä oli tosi kylmä! En ollut varannut tarpeeksi päälleni vaatetta, joten fiilistä vähän söi se palelu. Käytiin läpi lempparikohteemme, kierreltiin vanhan tavaran toreilla ja herkuteltiin tapahtuman ihanissa kahviloissa ja ravintoloissa. Tämän päivän kuvat ovatkin sieltä napsittuja kännykkäkuvia. Hirveästi ei tullut nyt kuvattua kun ollaan niin monesti käyty.

Laitan ensi kerralla kuvia mun antiikkilöydöistä. Nyt kuitenkin loppuun se Habitare-arvonnan voittaja. Voittaja on Henna, jolle laitoinkin jo sähköpostia voitosta! Onnea, ja toivottavasti muutkin tuutte Habitareen ensi kuussa! Olenkin saanut jo meilejä monista kiinnostavista messukohteista. Esimerkkinä Papershop jonka tuotteita itsekin myyn puodissani. Havilla on ihania tummansävyisiä kynttilöitä ja lyhtyjä. Myös Kodin Anttilasta tuttu Anno lanseeraa oman uuden mallistonsa messuilla. Tässä nyt muutama mainitakseni.

Mä jatkan nyt puodin pyöritystä tässä, ja näköjään meidän 2,5 vuotias leikkii tuolla megafonin kanssa…

-Henna-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *