Avocadopastaa sairastuvalla

Sainhan mä vihdoin tehtyä sen kuuluisan Alexander ja Hanna Gullichsenin avocadopastan. Mä olen niin myöhään heräävä kaikkien tällaisten muotijuttujen kanssa, mutta onko sillä väliä. Jos joku on hyvä juttu tai hyvää, niin yhtä hyvää se on kohun jälkeenkin. 
Tämä tosiaan oli sitä, hyvää! Tosi helppo tehdä, kevyt mutta täyttävä ja helppo pyöräyttää ihan yhdellekin hengelle lounaaksi. (Lapsille en edes yrittänyt tarjota tätä kun kaikki pitää saakeli närkkiä erikseen sieltä ruoasta, tuskin esim. chili ja yrtit uppoaa sellaisenaan….)

Nyt on siis sekin kokkailukokeilu tehty, ja jälleen yksi hyvä ruoka lisää joka tuli jäädäkseen.
Mitähän sitä seuraavaksi kokeilisi? Se on varmaan sitten se lammas pääsiäisenä josta viimeksi kirjoitin.

Meillä on tänään kaikki lapset sairaana, ja päivän ohjelma meni uusiksi. Tosin tuo meidän oma ipana roikkuu tälläkin hetkellä kuumeisena voimistelurenkaissa, hirveä vauhti päällä. Eli ei se taida enää niin kovin kipeä olla. Odottaa huomista taas kuin kuuta nousevaa, meillä kun on lauantait peli-ja karkkipäiviä.

Tämä viikko meni jotenkin todella nopeasti, ihan käsittämätöntä! Mä jo Instagramin puolella oon innoissani hehkuttanut, kuinka vihdoin aloitin espanjankielen itseopiskelun. Oon itsekin ihan hämmästynyt että miten koukussa olen siihen! Aamu alkaa kirjan äärestä tehtäviä tehden, ja loppuu samaan hommaan. Olen yllättynyt kuinka nopeasti sitä oppii kun vaan haluaa. Toisaalta, mulla on kyllä pieni sanavarasto jo valmiina, aikoinaan kun espanjassa asuessani kävin espanjankielen kurssilla jonkin aikaa.
Eilen tutustuin myös Korsossa olevaan upeaan kauneushoitolaan. Sain kässäkerholaisilta lahjakortin Katin kauneuskulmaan ja eilen kävin hoitamassa akneihoani ihonpuhdistuksessa. Siis ihan oikeasti, täältä pienestä Korsosta löytyy todella upea ja laadukas kauneushoitola, jossa käytetään mm. luonnonmukaisia laadukkaita tuotteita.
Mähän olen käynyt monissa eri ihonpuhdistuksissa aikuisiälläni, ja viime vuosina etsinyt vain luonnonmukaisia hoitopaikkoja, eikä niitä paljon ole löytynyt. Koko ajan sellainen on kuitenkin ollut ihan vieressä! Kaikkea sitä oppii. Aloitin uuden ihonhoitosarjan, saa nähdä miten auttaa. Nyt ainakin iho on ihanan sileä! Sain myös muistutuksen siitä että tarttisi lisää ottaa tällaista omaa aikaa. Eilenkin meni hetki ennen kuin rentouduin. Mietin vain että ”Vitsi unohdin käskeä Samia antamaan lapsille kuumaa lääkejuomaa…” ym. Jestas… Äidit…
Eli tänä vuonna olen aloittanut lenkkeilyn, espanjankielen opiskelun, kokeillut uusia ruokia, huolehdin itsestäni enemmän… Mitähän seuraavaksi keksisi?

-Henna-

Kommentit (3)
  1. Minäkään en ole vielä kokeillut avokadopastaa. Saisinkohan vihdoinkin aikaiseksi tämän postauksen innoittamana?
    Ihonpuhdistus tekisi minullekin hyvää. Ja se rentouttava oma aika.

    Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti pienet potilaat paranevat pian!

  2. miia ketunkololla
    21.3.2014, 10:29

    Tuohon pastaan törmää niin jatkuvasti, että pakko kai lopulta kokeilla itsekkin 🙂 Mukavaa viikonloppua asemalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *