Blogit
Koti asemalla

Aurinkoinen lasten kaluste-setti

Kun viimeksi kävin Måla & more-liikkeessä Helsingissä ostamassa lisää Annie Sloanin chalk paint-maaleja, ihastuin yhteen väriin. Heidän ikkunassaan oli upean oranssiksi maalattu syöttötuoli. Oli pakko ostaa itsellekin testipurkki, varsinkin kun melko pian keksin jo, mitä sillä teen.

Meillä on Mikille aikoinaan puun värisenä ostettu lasten leikkikalustesetti, jonka olin maalannut haalean vihreäksi. Kaivoin ne esille Nestorille jokin aikaa sitten, mutta väri ei oikein miellyttänyt enää. Väri oli melko tylsä, ja olihan pöytä ja tuolit aika kolhuissakin. Nyt setti on pirteän oranssi. Tosin testipurkki ei ihan riittänyt toiseen tuoliin, eli toinen tuoli odottaa vielä maalausta, kunhan saan maalia lisää. No, eipä se Nestori sitä toista tuolia vielä tarvitsekaan. Vaikka olisihan se kiva olla, pehmolelulle olisi oma tuoli.

Ruokaleikit on nyt yksi Nestorin suosikeista, ja pojasta on kivaa kavuta itse istumaan omaan tuoliin. Pehmoleluja ruokitaan, ja ruokia sekoitellaan.

Kuvissa olen just vahannut kalusteet, joten ne hiukan kiiltää. Oikeasti setti on kivan matta, ja ne on maalattu sävyllä Barcelona orange.

Meillä on täällä tänään tosi löysä sunnuntai-fiilis. Ollut ihana vaan kutoa, ja pitkästä aikaa lukea kirjaa Nestorin päiväunien ajan. Huomenna saakin taas hosua harrastuksista toiseen, niin tänään on kiva rentoilla.

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Virpi

    Pirteä väri, kaunis oranssi. Oliko niin ettei tarvinnut hioa ollenkaan, vain väri suoraa pensselöitynä vanhan päälle?

    • hennaasemalta

      Joo toi on ihana!:) Kyllä! Mitään hiomista tms ei tarvitse, tosi helppoja ja luonnollisia maaleja ovat nuo!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *