Askarteluja

Meillä työasiat alkavat ainakin hetkeksi helpottamaan, joten voin keskittyä vähän muuhunkin. Pari viimeistä päivää onkin ollut mm. kivaa askartelua.
Miehen veli menee naimisiin, joten morsiamen kanssa tehtiin perjantaina vähän pompomeja häihin. Mä olen näitä ihastellut mm. blogeissa ja Pinterestissä ja nyt kun näin miten kivaa ja helppoa näitä on tehdä, tekisi mieli tehdä omaankin kotiin näitä. Selkeä suomenkielinen ohje löytyi Esmeraldan blogista. Nämä ovat oikeasti isoja, oisko joku 30 cm halkaisijaltaan, joten ovat hyvin näyttäviä koristeita. Toki näitä voisi tehdä pienempiäkin.
Itse ajattelin laittaa meidän ankeaan aulaan näitä eri väreissä, aulassa kun pidetään Untoa sen yksinollessa ja sinne ei voi laittaa nyt mitään huonekaluja. Näitä se ei voisi hajoittaa kun ovat korkealla katossa mutta toisivat väriä aulaan.

Kun nyt askartelusta innostuin, niin sain myös tänään vihdoin tehtyä kauan suunniteltuja viirinauhoja.
Siniset menee mökille.

Moniväriset pääsivät nekin aulaa piristämään.

Meillä kun on nämä korkeat katot, joita ei kuitenkaan tule hirveästi hyödynnettyä niin juuri tällaisilla koristeilla korkeutta saa hyödynnettyä.

Ihan kivaa oli toteuttaa pitkästä aikaa vähän sisustusjuttuja, ja niitä on tulossa lähiaikoina myös lisää!

-Henna-

Kommentit (8)
 1. Tweety Blue
  15.6.2013, 20:37

  Kauniita koristeita! Koskahan sitä saisi jotain itsekin aikaiseksi…?

  1. hennaasemalta
   16.6.2013, 08:23

   Kiitos, niin, se aloittaminen on aina vaikeinta…

 2. Luin jostakin aikaisemmasta kirjoituksestasi,että haaveilet ensi kesäksi kanoja pihalle,huh,huh!! Haloo, asutte niin keskellä Korsoa kuin vaan mahdollista ja liikennettä joka suunnassa: Ei oikea paikka kanoille.Kanat on kivoja eläimiä, mutta älä hanki, tai ainakin mieti asiaa hetkinen eläintenkin kannalta.

  1. hennaasemalta
   16.6.2013, 08:28

   No haloo itsellesi, oletko nähnyt meidän pihan? Mun mielestä on aika ikävää arvostella jos ei tiedetä faktoja.
   Kanat tarvii määrästä riippuen, muutaman neliön aidatun tilan sekä pienen kopin jossa pääsevät orrelle ym. Ne ei oikeasti tarvitse paljoa. Tosin meillä ne saisi ison tilan varastorakennuksesta ja pihaakin on monta tuhatta neliötä tarvittaessa. Pihalle ei liikenne näy eikä kuulu (paitsi junat silloin tällöin mutta nekin kulkee talon toisella puolella). Joten täällä voisi helposti pitää vaikka kesävuohia, tai vaikka possua ja niillä olisi ihan unelmaoltavat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *