Blogit
Koti asemalla

Askarteluja

Meillä työasiat alkavat ainakin hetkeksi helpottamaan, joten voin keskittyä vähän muuhunkin. Pari viimeistä päivää onkin ollut mm. kivaa askartelua.
Miehen veli menee naimisiin, joten morsiamen kanssa tehtiin perjantaina vähän pompomeja häihin. Mä olen näitä ihastellut mm. blogeissa ja Pinterestissä ja nyt kun näin miten kivaa ja helppoa näitä on tehdä, tekisi mieli tehdä omaankin kotiin näitä. Selkeä suomenkielinen ohje löytyi Esmeraldan blogista. Nämä ovat oikeasti isoja, oisko joku 30 cm halkaisijaltaan, joten ovat hyvin näyttäviä koristeita. Toki näitä voisi tehdä pienempiäkin.
Itse ajattelin laittaa meidän ankeaan aulaan näitä eri väreissä, aulassa kun pidetään Untoa sen yksinollessa ja sinne ei voi laittaa nyt mitään huonekaluja. Näitä se ei voisi hajoittaa kun ovat korkealla katossa mutta toisivat väriä aulaan.

Kun nyt askartelusta innostuin, niin sain myös tänään vihdoin tehtyä kauan suunniteltuja viirinauhoja.
Siniset menee mökille.

Moniväriset pääsivät nekin aulaa piristämään.

Meillä kun on nämä korkeat katot, joita ei kuitenkaan tule hirveästi hyödynnettyä niin juuri tällaisilla koristeilla korkeutta saa hyödynnettyä.

Ihan kivaa oli toteuttaa pitkästä aikaa vähän sisustusjuttuja, ja niitä on tulossa lähiaikoina myös lisää!

-Henna-

Kommentit (8)

 1. Tweety Blue

  Kauniita koristeita! Koskahan sitä saisi jotain itsekin aikaiseksi…?

  • hennaasemalta

   Kiitos, niin, se aloittaminen on aina vaikeinta…

 2. Anonyymi

  Luin jostakin aikaisemmasta kirjoituksestasi,että haaveilet ensi kesäksi kanoja pihalle,huh,huh!! Haloo, asutte niin keskellä Korsoa kuin vaan mahdollista ja liikennettä joka suunnassa: Ei oikea paikka kanoille.Kanat on kivoja eläimiä, mutta älä hanki, tai ainakin mieti asiaa hetkinen eläintenkin kannalta.

  • hennaasemalta

   No haloo itsellesi, oletko nähnyt meidän pihan? Mun mielestä on aika ikävää arvostella jos ei tiedetä faktoja.
   Kanat tarvii määrästä riippuen, muutaman neliön aidatun tilan sekä pienen kopin jossa pääsevät orrelle ym. Ne ei oikeasti tarvitse paljoa. Tosin meillä ne saisi ison tilan varastorakennuksesta ja pihaakin on monta tuhatta neliötä tarvittaessa. Pihalle ei liikenne näy eikä kuulu (paitsi junat silloin tällöin mutta nekin kulkee talon toisella puolella). Joten täällä voisi helposti pitää vaikka kesävuohia, tai vaikka possua ja niillä olisi ihan unelmaoltavat!

 3. Sari

  Moikka taas pitkästä aikaa! Harvinainen lauantaivapaa ja ihanaa olla taas täällä kuulumisia lueskelemassa. 🙂 Askartelu on kyllä niin kivaa ja rentouttavaa! Mäkin olen päässyt viime päivinä askartelun makuun, kun ollaan yhdessä ystävän kanssa puuhasteltu kesäjuhlien rekvisiitan kimpussa. 🙂

  (Pakko sanoa tuohon ylempään kommenttiin, että miksipä ei voisi teillä olla kanoja?? Eikös teillä kuitenkin ole ihan rauhallinen ja aidattu pihapiiri? Tuskin te nyt niiden antaisitte miten sattuu ympäriinsä viipottaa.. Ja miten ne kanat nyt muka poikkeaa muista lemmikeistä? Onhan teillä kissoja ja koirakin. Eihän sitä tuolla logiikalla voisi omistaa mitään kastematoa kummempaa.. Täh? En tajua.)

  • hennaasemalta

   Moikka Sari.:)
   No niin, kesäjuhlat kuulostaa kivalta!:) Ystävän kanssa askartelu onkin niin kivaa, aika menee lentäen ja saa tuplasti nopeammin valmista!:)

   Joo kiitos kun kommentoit siihen kanssa. Ihmiset ei oikeasti ymmärrä miten iso ja rauhallinen tämä meidän piha on, vaikka ollaankin kaupungissa. Sitäpaitsi, tämä kaupunkikin on vain pieni Korso eikä mikään Helsingin keskusta.:D Kyllähän kanoille rakennettaisiin kunnon rauhalliset tilat jos siihen lähdettäisiin!
   Noo, tämä on ikuinen aihe, eläimet ja meidän piha, josta mulle jaksetaan motkottaa näkemättä itse millainen paikka tämä on…:(

 4. Helena

  Ihan rauhassa hankit ne kanat, ärsyttää sun puolesta tollanen urpokommentointi >:(

  • hennaasemalta

   Kiitti Helena!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *