Blogit
Koti asemalla

Asiaa nupeista

 Mulle tuli Villa Harmonien tilaus ja paketissa oli mm. nämä nupit. (Muista jutuista kerron myöhemmin)
Mun oli tarkoitus laittaa nämä yhteen kaappiin joka mun pitäisi tuunaa, mutta löysinkin näille paremman paikan ihan vahingossa. Keittiön lasikaappi sai siis uudet nupit, joka tarkoittaa sitten sitä että tuota niiden vähän pulleampaa samis-kaveria ei voi tuolta kaapista ottaa pois.:D On meinaan teepannu kuin samaan sarjaan tehty!
Söpöt vai mitä?:) (joo ovea pitäisi säätää, ovat eri tasossa, kuten täällä meidän vinossa talossa kaikki on.:D )

Myös Turusta kesällä ostetut Polkkajamin kortit pääsi seinään kun sain vihdoin tuota nättiä teippiä, mutta nämä taitaa vielä sittenkin etsiä toisen paikan keittiössä jotta pääsevät kunnolla esille.

Me saatiin tänään vihdoin ja viimein vanha kämppä siivottua ja tyhjennettyä. Pääsee sitten uusi asukas levittäytymään sinne. Multa täällä ja muualla onkin paljon kyselty että miten meidän vuokra-asia etenee. Saatiin siihen tosiaan heti vuokralainen, joka olikin tiedossa ollut jo jonkin aikaa. Hän lupasi sielä vähän itse tapetoida ym ettei meidän nyt tähän hätään tarvinnut sen remontista enempää huolehtia. Muuta en tietenkään voi kertoa jotta hänen yksityisyytensä säilyy, mutta kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä. Toivon että vuokrasuhde tulee hyvin toimimaan puolin ja toisin!

Mulla on jotenkin todella kevyt olo. Tuon siivouksen jälkeen huomasin että meillä on nyt tässä vaiheessa kaikki ”pakko tehdä heti”-jutut tehty. Hommaa toki riittää mutta ei mitään mikä ei voisi hetken odottaa. Ollaan niin hikihatussa paiskittu hommia viimeiset 1,5 vuotta ja suurimpana tavoitteena tämä muutto.
Ulkohommat voi pääosin suosiolla jättää ensi kesään, pihan siivousta ym tavallista lukuunottamatta siitä ei tarvitse nyt stressata.
Kovasti haluaisin sitä makkariakin aloittaa, mutta toisaalta tuntuu että vielä ei jaksa. Nyt vähän taukoa, pientä naputtelua sielä täällä, ja nautiskelua siitä, että täällä nyt ollaan! Varsinkin kesä oli niin kiireinen ja stressaava jo työnkin puolesta, saatikka muutto jne, että nyt on ihana vaan laittaa kynttilät palamaan, tee tulille ja heittäytyä sohvalle. Myös kodin laittelu, siivous ja touhuaminen keittiössä on ihanaa pientä arjen touhuilua johon saa kerrankin rauhassa keskittyä.
Huomaan että mieleni on paljon positiivisempi nyt kun saan olla täällä missä eniten haluan olla.:)

Loppuun vielä iso kiitos kaikille teille, ootte ollut niin ihania! Itkua oon saanu pidätellä kun olen lukenut teidän kommentteja! Olen myös täällä saanut todella paljon apua remonttiin. Neuvoja, kannustusta ja tukea, kiitos! Tästä on hyvä jatkaa.

-Henna-

Kommentit (7)

  1. hennaasemalta

    Töölön tyllerö: Niinpä, ihan sattui sopivasti!:) Mä yritin käydä kurkkii kuvia teidän keittiöstä mutta vielä ei ollut oikein mitään…Tuu kertoo mulle kun on kuvia?:)

    Tuikkis: Jep, pienet on ilot!:D Oi oi, meilläkin haisee täällä maalattu pönttöuuni.:D Yleensä meillä ei maalit juuri haise kun on uulaa tms mutta tuohon piti laittaa vähän tujumpaa ettei heti kellastuisi käytössä…

    Joo nyt on tosi muotia mustavalkoisuus ja sellainen seesteinen vaalea sisustus. Nekin on toki kauniita mutta ei vaan mun juttu. Just muokkasin bannerin ja olin vähän fifty-fifty et menikö jo liian ällömakeaksi värimaailma.:D

  2. Tuikkis

    Ei menny.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *