Blogit
Koti asemalla

Arvotaan

Monessakin blogissa näkynyt ihana Ramsignin arvonta on nyt täälläkin!
Sain heiltä mukavaa sähköpostia, ja kunnian tarjota teille arvonta-palkintona Ramsignin emalista talon numerokylttiä.
Voittaja voi itse valita itselleen jonkin numeron, numeroita saa kyltissä olla 1-5 ja malleja on viidessä eri värissä. (Nimi ja osoitekyltit eivät siis kuulu arvontapalkintoihin, ainoastaan numerot)

Jostain syystä en saanut tähän parempia kuvia, mutta käykääpä katsomassa itse lisää heidän sivuillaan eli täällä.

Arvontaan pääsee osallistumaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Voit vaikka kertoa millaisen kyltin itsellesi haluaisit, tai sanoa vain ”hep!” Ei tarvitse mitään kummallisuuksia. Jos linkität arvonnan omaan blogiisi, saat kaksi arpalipuketta. Muista vain mainita se kommentissasi.
Arvonta-aikaa voisi olla vaikka 10.9 keskiyöhön asti.
Itse olen ihaillut näitä kylttejä, haluaisin meillekin tällaisen kunhan talo on maalattu. Joten:
Onnea arvontaan!
-Henna-

Kommentit (94)

 1. Riitta

  Tietysti mukana arvonnassa 🙂

 2. Jii

  Hep! Kiva blogi ja hienot kyltit, kiinnostavaa seurata miten kulttuuritekonne etenee.

 3. Elwira

  Hei. Voi miten kaunnita kuvia – ihana koti! Ja ilman muuta mukana kylttiarvonnassa.
  yt elwira

 4. Tapetista, keittiöstä ja johtokoteloista – Meillä Kotona -blogit

  […] Tässä tämän taas näkee, miten mahtava tämä blogimaailma on sisustajalle. Nimittäin yksi päivä blogeja lukiessani, törmäsin superkivaan tapettiin! Tämä Sandbergin Kaspar miellyttää mua ihan hirveästi. Tykkään paljon talojutuista, siis just tämän tyylisistä selkeistä taloista. Tässä tapetissa on erilaisia taloja ja puita. Mietin tätä heti Mikin huoneeseen. Tähän asti olen miettinyt Mikin huoneeseen sinistä hyasinttia. (Toiseen lastenhuoneeseen tulee se oranssi hyasintti) Mikin huoneeseen myös korkeaa panelointia. Mietin siinä vaan sitä että miten kun Miki kasvaa, ja miten saan sinne kivasti julisteita ym. (Esim. Mikillä on sellainen iso sininen robottijuliste jonka kuvaa en nyt jaksa hakea, ehkä joku muistaa) Voisin sittenkin laittaa tätä koko seinän, siis kaikki seinät. Ongelma on vaan se, että tämä ei ole oikein ehkä tällaisen vanhan talon tapetti, olisko ollut vielä jotain ei-perinteistä-paperi-matskuakin…Kalliskin taisi olla… Vaikeaa taas. Onneksi vielä ei tarvii päättää, kiva vaan törmätä vaihtoehtoihin. Olipa muuten kiva kuulla muilta positiivista Ikean-keittiö palautetta. Odotin että heti sieltä tulee ”Ikea ei ole vanhan talon keittiö”-kommenttia. Mä olen alusta asti sitä Ikean keittiötä tuonne päässäni miettinyt, mutta olen yrittänyt antaa muillekin vaihtoehdoille mahdollisuuden. Se Ikea on vaan niin kiva! Niillä on kaunis uunikin.:) Hei muistakaahan, vielä ehtii osallistua emalikyltti arvontaan täällä! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *