Arvonta lapsiperheille

Me oltiin Samin ja Nestorin kanssa viime perjantaina uniluennolla Tikkurilassa. Nestorin kanssa yöt ovat olleet aika rikkonaisia kokoajan, eikä yhtäkään kokonaista yötä olla saatu vielä nukkua. Alkuun se ei hirveästi häirinnyt, mutta toki sitä toivoisi jo että yöt menisi paremmin, jotta jaksan sitten olla parempi äiti ja ihminen.
Mun tuttava Heli perusti aika tarkalleen vuosi sitten rohkeasti oman yrityksen, nimeltään Kasvun Taika. Kasvun Taika sisältää erilaisia palveluja lapsiperheille. Kun Nestori oli pieni vauva, Heli kävi pitämässä meillä pienen vauvahierontakoulutuksen. Hierontahan saattaa auttaa vatsavaivoihin, ja on yksi tapa olla vauvan lähellä. Se on myös hyvä keino vauvan ja isän suhteen lähentämiseen.

Nyt isyyslomalla meillä oli vuorostaan hyvä hetki osallistua Helin uniluennolle. Heli pitää luentoja Tikkurilassa, Korsossa ja Helsingissä. Olin lukenut hyvää palautetta luennoista, mutta toki vähän mietin että voiko sielä olla mitään uutta mulle. Tuota kokemusta lastenhoidosta kun on jo kertynyt jonkin verran.
Mä olin kuitenkin todella positiivisesti yllättynyt luennosta. 1,5 tunnin aikana sain monta vinkkiä ja ahaa-elämystä. Ajattelin että kaikkien vanhempien pitäisi käydä tämä luento. Varmaan kaikilla lapsiperheillä jotka tunnen, on jonkinlaista uniongelmaa. Ne ongelmat taas vaikuttaa koko perheeseen, väsyttää, tekee vihaiseksi, jopa masentaa. Hyvin pienillä jutuilla voisi jo alkuun välttää kaikki nuo ongelmat. (Huom, tämä siis jos lapsi on terve, sairaudet on asia erikseen.) Ei tarvitsisi ajella ympäri lähikyliä jotta saa lapsen nukkumaan, tai pomppia jumppapallon päällä kaksi tuntia lapsi sylissä, ihan hiljaa, pimeässä huoneessa. Me vanhemmat ollaan valmiita tekemään mitä vaan jotta lapsi nukkuu. Suosittelen kuitenkin ensin käymään Helin luennolla. Vaikka jo ennen kuin vauva edes syntyy, niin virheet voi välttää heti alussa.

Heli tarjoaa lisänä myös henkilökohtaista unikouluohjausta jos luento ei riitä.
Kasvun Taika on kuitenkin muutakin kuin unikouluja. Heli järjestää myös mm. satuhierontaa, vauva-ja taaperosirkuskursseja, ratkaisukeskeistä valmennusta jne. Lisää tietoa niistä täällä.

Heli itse on helposti lähestyttävä, rauhallinen, ystävällinen ja miellyttävä ohjaaja ja luennoitsija. Uniluennolle sai ottaa vauvan mukaan, ja tunnelma oli todella rento ja mukava. Lasten ajoittaisesta jokeltelusta ja Nestorin viipotuksesta hän ei häiriintynyt, ja lapset syötettiin ja vaipatettiin rivissä, Helin kertoessa miten nämä pallerot saadaan nukkumaan.

Ilokseni mä saankin arpoa teidän kesken jonkun Helin luennon tai kurssin. Hän pitää niitä tosiaan täällä Korsossa, Tikkurilassa ja Helsingissä, mutta niihinhän pääsee pikkuisen kauempaakin. Korsoonkin tulee hyvin juna.
Arvontaan voit osallistua kertomalla kommentilla minkä kurssin/luennon/valmennuksen toivoisit voittavasi seuraavista vaihtoehdoista, ja mielellään saa kertoa tarkemmin miksi. (Ei ole pakko.)

Ne vaihtoehdot ovat:

Uniluento 18.9 Korsossa

Vauvasirkus kurssi 4-12 kk ikäisille 5.10-19.10 Tikkurilassa

Taaperosirkus kurssi 1-3 vuotiaille 5.10-19.10 Tikkurilassa

Ratkaisukeskeinen valmentaminen  esimerkiksi kasvatuskysymysten pohtimiseksi, vanhempana jaksamiseen tai työasioiden miettimiseksi. Sopii siis myös heille, joilla ei ole enää pieniä lapsia.

Hyvin erilaisia vaihtoehtoja siis, jokaiselle jotakin. Voittaja saa itselleen valitsemansa luennon/kurssin. Suosittelen lämpimästi osallistumaan. (Paina tapahtumia, niin näet lisätietoja esim kellonajat jokaisesta.) Tämähän voi olla hyvä lahja myös tuttavalle, jos itsellä ei ole lapsia.
Arvonta-aikaa on ensi viikon keskiviikkoon 2.9 klo 18 asti.

-Henna-

Ps. Tämä ei ole yhteistyö, vaan sydämellä mainostan hyvää ja tärkeää työtä.

Kommentit (17)
  1. Jos vain asuttaisiin lähempänä niin osallistuisin sekä luennolle että sirkuskurssille! Nyt täytyy kuitenkin jättää väliin. 🙁

  2. Kiva arvonta! Ehdottomasti päädyin Taaperosirkus -kurssiin, koska sirkusharrastus on ollut meillä suunnitteilla, sen verran tuntuu akrobatia kiinnostavan meidän taaperoa 🙂
    ameliarose211@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *