Blogit
Koti asemalla

Arvonta Fiskarsin antiikkipäiville

Fiskarsin antiikkipäivät on yksi niistä kesän tapahtumista, joihin on ”pakko” päästä. Olen sielä pari kertaa ollut, ja meinaan mennä tälläkin kertaa. Ollaan nyt ensimmäistä kertaa ystävän kanssa varattu sinne ihan yöpyminenkin, jotta ehditään varmasti kiertää kunnolla kaikki. Sekin tulee varmasti olemaan elämys hotelliaamiaisineen.

Nyt mä saan tarjota teillekin mahdollisuuden voittaa liput Fiskarsin antiikkipäiville*. Fiskarsin antiikkipäivät ovat 7-10.7 klo 10-17 ja mulla on jaossa kolme kahden hengen vapaalippua tapahtumaan. Osallistut arvontaan kommentoimalla jotakin tähän postaukseen, Facebookiin tai Instagramiin. Arvonta-aikaa on tämän viikon loppuun asti, eli sanotaan nyt sunnuntaihin 12.6 klo 12 asti.

Yllä vielä pari kuvaa viime vuoden tunnelmista. Voit myös lukea viime vuotisen postauksen käynnistäni Fiskarsin antiikkipäivillä täältä.

Suosittelen lämpimästi tapahtumaa kaikille vanhan tavaran ystäville. Tuolta tekee aina löytöjä. Lisäksi Fiskars on paikkana todella ihana, ja alueelta löytyy ihastuttavia kahviloita ja iloisia ihmisiä aarteiden metsästyksessä.

Onnea arvontaan!

-Henna-

*Tuote saatu blogin kautta

Kommentit (44)

 1. Viivi Isosaari

  Mukana arvonnassa! Oispa mahtavaa päästä

 2. Merja

  Kuulostaa upealta tapahtmalta! Tuonne on päästävä! Olisipa arpaonnea 🙂

 3. Veera

  Kuulostaapa ihanalta kesäretkikohteelta! Juthbackan makkinat on ollut tähän asti ainoat kesän antikkimarkkinat, joissa on tullut käytyä vuodesta toiseen. Näistä markkinoista voisi tulla uusi perinne! 🙂

 4. Amanda

  Kauniita ja inspiroivia kuvia viime vuodelta! Nähdään Fiskarsissa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *