Blogit
Koti asemalla

Arvonnan uusi voittaja ja remppatavoite

Koska kylttiarvonnan voittajasta ei ole monista kyselyistä huolimatta kuulunut mitään, jouduin arpomaan uudelleen että saadaan kyltti edes jollekin.

En varmaan ole kohtuuton jos olen kuitenkin odottanut voittajaa jo yli 2 viikkoa? En odota että lukijat käy täällä joka päivä, mutta jos arvontaan osallistuu, kannattaisi käydä katsomassa myös että voittiko.;) Joten olen pahoillani jos ensimmäinen voittaja ilmaantuu tämän jälkeen, mutta pakko tehdä näin jotta pääsen eroon tästä asiasta…
Uusi voittaja on siis alli!!! Ole kiltti ja ilmoita itsestäsi pian, tai mä vielä otan itselleni tuon kyltin!:D

ALLI, laitatko mulle osoitetietoa tuohon oikealla olevaan spostiosoitteeseen ja vaikka että minkä kyltin haluat. (tai voin antaa tiedot niin voit olla itse yhteydessä ramsigniin).

Huh, mä en taida pitää enää arvontoja kun näin hirveä vaiva!:D

Me ollaan vähän tapetoitu lisää. Tavallaan sujuu paremmin, toisaalta pari ongelmakohtaakin ollut. Homma myös etenee tosi hitaasti kun ei näin työiltana muksun takia ehdi kuin max 2 tuntia tapetoida ja se poika pyörii pissahätineen ym siinä koko ajan. Hitaasti mutta varmasti.:)

Me tehtiin myös itsellemme tavoite: kesäksi keittiö ja pari muuta huonetta valmiiksi. Saa nähdä onnistuuko…
Nyt ollaan asuttu tässä joku 7 kuukautta ja kun miettii meidän ensihetkiä täällä sähköttömässä, pimeässä, likaisessa ja kylmässä kummitustalossa jossa oli luukut risaisissa ikkunoissa, niin ollaanhan me aika hyvin edistytty. Kuitenkin hommaa tehdään työn ohella, ilman aiempaa kokemusta, niin ihan jees.:)
Ehkä meillä on siis mahdollisuus päästä muuttamaan toiselle puolelle kesällä viimeistään, I hope.

Ja miten ihanaa viettää täällä ensimmäinen joulu!!!:)

-Henna-

Kommentit (8)

 1. Annina

  Heippa….asun itse tässä teidän lähistöllä ja olen jotenkin aina mieltänyt Korson jotenkin levottomaksi ja vaaralliseksi, varsinkin aseman seudun…onko teillä ollut rauhallista siellä?

 2. hennaasemalta

  Annina: Sanotaan näin että vaaralliseksi en nyt ainakaan kutsuisi tätä, mutta onhan täällä vähän levotonta. Kesällä varsinkin nuoret pörräs tässä ympäristössä paljon ja alkuunhan meillä oli paljonkin ongelmia kun ihmiset luuli tätä taloa vielä tyhjäksi. Nyt ilmojen viiletessä meteliä kuuluu iltaisin lähinnä tuosta viereisestä parkkihallista jossa nuoret hengaa skeitaten ja autoilla kurvaillaan niin että Mikin sanojen mukaan "leffarenkaat vinkuu".
  Nyt porukka siinä kuitenkin jättää meidät rauhaan ja mies käy välillä juttelemassa niille jos levottomalta kuulostaa.
  Sitäpaitsi kyllähän ne nuoret hengaa asemalla kuin asemalla, ei vain Korsossa.

 3. Annina

  Se on kyllä totta, mikähän niissä asemissa onkin 😀 itsekin niissä tullut hengattua teininä, mutta nyt en saa yhtään hyvää syytä päähäni että miksi 😀 Eräässä toisessa blogissa muuten, jossa myös rempataan asemaa, on ollut niinkin röyhkeetä yleisöä, että ovat ikkunoista kurkkineet sisään. Asutun näköinen talo kuitenkin jo…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *