Arki/Juhla

Mä vietin taas illan tuolla lattiaa rapsutellen. Olin kerrankin fiksu ja otin seuraksi mp3-soittimen ja kuuntelin vanhoja suosikkibiisejä. Oli oikeasti niin kivaa jättää muksut miehelle ja painua rapsuttelemaan kun korvissa soi rokki.
Sielä itsekseni lauleskelin täysillä, ja taisin vähän joratakin…:D

Reilu pari tuntia meni lentäen ja rapsuttelut siinä huoneessa alkaa olemaan jo melko lähellä valmista. Siinä kun kuuntelin musiikkia laidasta laitaan, myös ajatukset lensi.
Tämä nyt on vähän tyhmä juttu, mutta kerron silti. Ensimmäisessä biisissä laulettiin ”sexy b*tch…ja jotain plaa plaa”. Mua alkoi naurattaa että, joo tosi sexy! Sielä mä istuin tomuisena kulahtaneissa remppavaatteissa, tukka kampaamatta, ilman meikkiä, suojamaski päällä.
Niin kuin niiiiin fressi ulkonäkö!
Kaverinkin kanssa viime viikolla oltiin pitkästä aikaa kaupoissa katselemassa vaatteita, ja todettiin että mitä me näillä kun ei niitä missään pääse käyttämään…

Mä en oikeasti ole tänne muuton jälkeen käynyt oikeastaan missään juhlimassa, mitenkään. Ensimmäinen kesä mun aikuiselämässä kun en ollut edes festareilla. Hääpäivää oltiin viettämässä, ja Kyproksella, mutta ei hirveästi ole ollut mitään mihin olisi saanut oikein laittautua nätiksi.

Nykyään elämä on sitä ainaista remppaa ja kulahtaneita vaatteita. Koska viimeksi mulla on ollut korkokengät jalassa? No itseasiassa kesällä siskon rippijuhlissa, mutta eipä juuri muualla.

Ei sillä, mä rakastan arkea ja kotona oleilua, mulla ei ole mitään tarvetta enää juosta baareissa tms niin kuin nuorena, mutta pitäähän sitä nyt vähän olla juhlaakin arjen keskellä.

Siinä rapsutellessa päätin että kyllä mun täytyy nyt sen verran irtautua tästä remontista, että voisin pitää pikkujoulut edes. Kerrankin saisi pukeutua kivasti ja miettiä muuta kuin remonttia.
Sitten kun talo alkaa olemaan melko valmis, sitten me vasta pidetäänkin isot juhlat!
Nyt mä oikein kuulen korvissani mummini huokauksen ”ei kai se meinaa jaksaa kaiken lisäksi vielä pikkujoulutkin järjestää… 😀 Eilen meinaan just puhuttiin siitä että miten mä jaksan kaiken. Kyllä mä jaksan! Kai…

Niin ja onhan mulla joulun välipäivinä yksi keikka johon mennään pikkuveljen kanssa, mutta sinnehän nyt on vielä ikuisuus!

Onkos muilla jo kovasti pikkujoulusuunnitelmia? Johan se on kohta marraskuu, niin näitä täytyy jo alkaa miettimään.

Monen kuukauden tauon jälkeen voisin mennä ihan kampaajalle (Vau!!), ostaa uudet vaatteet (yksi nahkatakki Zarassa polttelisi) ja pistää bileet pystyyn. Sitten jaksaa taas arkea ja remonttia.:)

Lopussa vielä kuva viime kesältä. Olen menossa isoveljen häihin. Kuva on otettu edellisessä kodissa siis.
Voin sanoa että olen tällä hetkellä tooooodella kaukana tuosta ulkoisesti…Huh…

-Henna-

Ps. Mun pikkuveljet tulee huomenna vihdoin auttamaan rempassa, ihmeellistä! (Terveisiä vaan.:D )

Kommentit (11)
 1. Tää ei nyt liity tohon sun postaukseen mitenkään, mutta oli PAKKO kysyä, et miten sä sait ton sun blogin otsikon muokattua noin ihanaksì? Mä painiskelen oman blogini kanssa, en saa muokattua… Kiitos, jos vastaat 🙂 P.S. Tsemppiä remonttiin! Ei sitä olis kunnon remontoija, jos korkkarit jalassa kulkis pölyn keskellä 😉

 2. hennaasemalta
  25.10.2011, 20:35

  LillaMy:
  Kiitos!
  Hih! Mä aina ihailen muiden taitoa koristaa blogejansa, ja pikkuhiljaa alkanut itsekin oppimaan jotain kikkoja.:)
  Eli mä muokkaan nykyään aina mun kuvat ilmaisella photoScape-ohjelmalla. Sieltä saa kehykset ym. Ihan superkiva muokkausohjelma! Nuo fontit löysin vähän aikaa sitten netistä, ihan vain googlettamalla "fonts" ja vaikka mitä kivaa löytyi.:) Kysy jos haluat tarkempia neuvoja.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *