Blogit
Koti asemalla

Arkea ja vihreää

Meillä on TAAS ollut laiskottelupäivä, ja Miki on TAAS kipeä ja huomenna pitäisi TAAS mennä Helsinkiin sen riskin kera että poika jälleen oksentaa….:D Vitsi toi kuulosti kamalalta, äiti kuskaa täällä sairasta lastaan pitkin kyliä…jälleen.

No ei. Tarkoitus olisi mennä jouluostoksille kaverin kanssa ja tässä nyt katellaan onko tuosta pojasta lähtijäksi. Poika oli päivällä ihan kunnossa, käytiin kirjastossa hakemassa tavu-kirjoja, mutta yhtäkkiä poika nukahti ja kuume nousi. Lisää unta ja poika on taas pirteä. Ihmeellisiä nuo lasten pikasairastelut!

Mulla on nyt oikeasti pieni blogijumi. Rempasta ei ole kerrottavaa, kotia en jaksa sisustella kauheasti ennen muuttoa toiselle puolen, käsityötkin ovat joululahjoja joita voin vasta joulun jälkeen esitellä.
Olisiko teillä lukijoilla siis toiveita, mistä haluaisitte juttua? Muuta kuin näitä ”sairastetaan, taas sairastetaan/eipä tässä kummempia/liipalaapaa-juttuja”?:D

No loppuun nyt ainakin vielä yksi mun inspiskuva:

Tämäkin muistaakseni sisustusblogista.

Tässä kuvassa mua viehättää toi valoisuus, värikkäät esineet hyllyssä ja tuo ihana vihreä! Nuo tuolit ja vihreät kukat valkoisessa huoneessa, ihan mahtavaa! Myös tuo puupintainen pöytä.
Mun ystävällä on Töölössä kaupunkikoti, itsekin olen asunut sielä vanhassa kerrostalossa. Täytyy sanoa että mulla tällaisen vanhan omakotitalon lisäksi kakkoseksi tulee just ne Töölöläiset ja vastaavat vanhat kerrostaloasunnot. Isot ikkunat ja ikkunalaudat. Tuntuu että mieli oikein tyyntyy mutta myös inspiroituu kun sinne ystävälleni menen. Että jos joskus iso talo pihoineen kyllästyttää, mä palaan vaikka Töölöön.:) Eläkkeellä viimeistään. Ellei osteta eläkeasuntoa Espanjasta.;)

Tuoleista vielä: Mulla on yksi veljeltä/veljen avovaimolta saatu vanha tuoli jonka maalausta olen miettinyt. Kyseiseen tuoliin ei ehkä sovi meidän kettiöntuolien karkkivärit, mutta ehkäpä tällainen vihreä…Täytyypä harkita.
Mulla on muutenkin iso kasa tuunattavia huonekaluja odottamassa, mutta en uskalla tehdä niille mitään ennen kuin muutetaan ja tavaroiden paikka selviää lopullisesti. Ettei tule sitten niitä virheratkaisuja. Kuitenkin joukossa isojakin huonekaluja, kuten vaatekaappi ja puusohva.
Kaikki aikanaan, ota Henna iisisti… Juu juu.:)

-Henna-

Ps. Jep, meidän kolmevuotias on intona aakkosiin, tänään luki maksamakkarapurkin kyljestä ohimennen ”HK”, joten kokeillaan nyt sit tavujakin, josko innostuisi niistäkin.(Niin hk ei ole tavu, mutta siitä se idea lähti)      Siksi niitä tavu-kirjoja haettiin, jos mummi tai joku kysyy.:) 😀

Kommentit (5)

 1. Helena

  Kirjoita sun vaatehankinnoista vaikkapa, tai tee joku muu vaatteisiin/tyyliin liittyvä postaus? Niitä on aina hauskaa lukea kun sullakin on kumminkin aika persoonallinen tyyli.

 2. LillaMy

  Mun mielestä tääkin postaus oli tosi kiva, ei tartte aina olla ihmeellistä asiaa 🙂 Vaik ite kirjoittaessa ehkä tuntuu, et no ketä kiinnostaa 😀 Ihania kuviakin tässä! Sullakin näkyy olevan toi Peppi-muki! Mäkin aloin keräillä tota sarjaa ja vissiin kaikki on jo koossa, jos on joulupukkia uskominen =)

 3. hennaasemalta

  Helena: Niin no, oon mä sitä harkinnut ja edellisessä blogissa sitä olikin, mut mulla kotiäiti-ihmisenä on aika tylsä tyyli nykyään…:D Kattoo nyt, jos asia saa enempikin kannatusta.:)

  LillaMy: Kiitos!:) Joo todellakin tuntuu usein siltä.:D
  Joo pakko se oli Peppi saada, kun kyseinen tyttö on mun lapsuuden idoli:) On mulla yksi Eemelikin kyllä.:)

 4. Anonyymi

  No, olis kiva lukea/katsoa kuvia yhdestä päivästä tarkemmin, mitä joskus mietitkin että pitäiskö kirjoittaa.

  Tai esim. tunteista, mitkä asiat tällä hetkellä tekee onnelliseksi/vihaisiksi/pelottaa jne. Sen verran mitä asioista nyt näin julkisesti haluat kirjoittaa.

  Tai haaveista, mitä teen jos..(vaikka olis rahaa tai aikaa tms….)

  Kaikki käy =)

 5. VILLAKÖLHIN PIHAMAA

  Noi vihreet tuolit on niiin herkullisen väriset!! Ja toi keittiön raikkaus viehättää kyllä.
  Mikille paranemisia pian.
  Ja noi projektit tuntuu venyvän, vaikka sitä remppaa olisi vähemmän….mitä teillä nyt 🙂 Odotan innolla teidän keittiön kuvia!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *