Blogit
Koti asemalla

Ammattikuvaajan kuvia meiltä

Voi että mä olin onnellinen kun sain tänään sähköpostiin ison ”pinon” mielettömän kauniita kuvia, jotka meiltä on otettu. Uusimpaan Kodinrakentaja-lehteen meidän kotia kuvannut Katri Lehtola lähetti mulle lehdessä olleet kuvat, sekä monta muuta kuvaa jotka ei sinne mahtunut.
Mulla oli kunnia saada laittaa niitä tänne teillekin.
On se vaan uskomatonta miten kuviin tulee lisää mm. valoa ja raikkautta kun on ammattilainen kuvaamassa. Toinen kuvaaja myös ehkä kiinnitttää huomiota erilaisiin kuvakulmiin ja yksityiskohtiin kuin mitä itse kuvaisi. Itse sitä on välillä niin kaavoihinsa kangistunut, samat kuvakulmat ym…
Vaikka täytyy myöntää että näitä kuvia katsoessa sitä miettii myös: Olisipa meillä aina näin siistiä!:D
Tässä siis muutama kuva, olkaas hyvä! Laittelen ehkä toiseen postaukseen vielä myöhemmin lisää.

-Henna-

Kommentit (14)

 1. Kati

  Moi,
  Mulle pölähti postiin tuo lehti ja olipa kivasti tehty juttu sekä kauniit kuvat:))!
  Sekä kaunis rouva talossa!!
  T,Kati

 2. Tiina

  On teillä kyllä kaunista!!! Ja näyttää olevan samat vetimet keittiössä kuin meillä. Mustat vain ovat nuo meidän nykyiset, mutta tällä viikolla vaihdetaan nuo samat.

 3. Merikuu

  Nättiä 🙂 Kuin karkki 🙂
  Mutta mikä ihanuus on toi keltainen keittiössä, onko se kahvinkeitin? Mä olen taas kevään auringon kurkkiessa ihan hulluna keltaiseen!

  • hennaasemalta

   Juu, se on Kenwoodin kahvinkeitin! Sain sen joululahjaksi ja mun mielestä se on aivan ihana! Vielä tuossa kuvassa kun on keltaisilla hedelmillä ja tuolilla oikein korostettu.:)

 4. Anonyymi

  Ihania kuvia, tulee kevät mieleen 🙂
  Tuoto noin, oletko itse alimmassa kuvassa? Voiko kuvasta päätellä lisää jälkikasvua vai kuvittelenko vaan..

  • hennaasemalta

   Kiitti vaan, nyt kaikki sit tuijottaa tota mun kuvaa tän jälkee.:D Ei ole, ihan muuten vaan pömppis maha.

 5. Anonyymi

  hei henna!
  Täytyy todeta, että kyllä munkin kädet syyhyäis päästä sisustamaan, jos puitteet huonekaluille ja muille olis noin kauniit! Ihana lattia, ihanat korkeat ikkunat ja avarat huoneet. Olen oikein iloinen, että vanhaa arvostavia ja pieteetillä kunnostavia ihmisiä vielä löytyy tästä insinöörimaasta. Kiitos, kun pelastit talovanhuksen. <3
  Rakennusinsinöörin vaimona on minun toistaiseksi tyydyttävä uuteen taloon (no, meneehän sekin, kun on perinteikkäästi rakennettu ;D )Olemme kohta siinä vaiheessa rakentamista, että keittiökalusteet ja kodinkoneet pitäisi tilata. Huomasin, että teillä on tuo Ikean valkoinen uuni. Itse pidän sen ulkonäöstä todella paljon, mutta laatu mietityttää. Mitä sinä olet tykännyt siitä? Paistaako nopeasti? tasaisesti? jne. Kuinka kauan olette ko. uunia käyttäneet? onko ilmennyt puutteita tai muuta sellaista?
  Kiitos jo etukäteen, jos luet tämän kommentin ja vastaat kysymyksiin. Siitä on aina apua päätöksenteossa!

  • hennaasemalta

   Kiitos paljon, ja kyllä, tällaisessa talossa inspiraatio helposti lentää ja voi keksiä vaikka mitä ihanaa!
   Mä tykkään uunista kovasti, vaikkakin tuo taitaa olla hiukan pienempi sisältä kuin yleensä. Mä teen ruokaa suht vähän uunissa, enempi teen hellalla. Uuni on ollut käytössä viime syyskuusta. Olen kuitenkin ollut tosi tyytyväinen, sen mitä olen tehnyt ja kyllähän tässä aika paljon on jo ehtinyt sitä käyttää. Kiertoilma toimii hyvin ja muutenkin lämmittää mun mielestä hyvin. Sellainen aika perusuunihan se on. Taitaa siinä olla jotain hienompiakin toimintoja mutta enpä niitä käytä.
   Olen ollut tyytyväinen, ja kaunis se on!

  • Anonyymi

   Kiitos tästä!
   Minäkin käytän enemmän levyä ruuanlaittoon, mutta leivon kuitenkin jonkin verran. En myöskään kaipaa mitään spesiaalia, perusuuni käy hyvin. Välitän mielipiteesi miehelleni. Voi olla, että meidänkin pullamme ovat joskus hyvin (Ikean) uunissa. 🙂 Intoa remontoimiseen ja terveisiä aurinkoisesta Oulusta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *