Blogit
Koti asemalla

Ajatusten virtaa

Tuossa jo kuvia muokatessa mietin että mistä tänään kirjoittaisin. Tuli mieleen sata asiaa mutta unohdin varmasti jo puolet. No, ajatusten virtaa luvassa.
Olo on tällä hetkellä kovin haaveileva ja rauhallinen. Kuuntelen Norah Jonesia sun muuta rauhallista musiikkia  tässä samalla. Tätä kuunnellessa voisi sulkea silmät ja kuvitella itsensä vaikka Pariisiin johonkin ihanaan kuppilaan. Tosin ihanaa tämä on kotonakin. Vaikka pääosin kuuntelenkin heviä niin tämä on kyllä ihanaa vastapainoa, varsinkin tällaisena rentona sadepäivänä. Oikeasti olen musiikin suhteen aika kaikkiruokainen.
Mun ompelukone odottaa ompelijatartaan luokseen, toisaalta myös Speedheater odottelisi maalin rapsuttelijaa. Aloittaminen on vaan taas niin tahmeaa… No, kunhan tämä on valmis haen teekuppini ja aloitan siitä ompelusta.

 Mulla piti olla viikko täynnä ohjelmaa mm. tulevan lauantain sukulaishäiden takia. Kaikki menot siirtyikin tältä päivältä (apua, melkein poltin just Unton puuron uunissa!) ja loppuviikon saan juosta. Ei sinänsä mitään haittaa, kivoja menoja vain luvassa niin kuin aiemmin jo kerroinkin.
Eikö näytä ihanalta mun mekko jonka laitan häihin? Se on etsystä tilattu (haluttaessa voin etsiä tekijän tiedot) käsintehty meksikolaismekko joka yltää polven yläpuolelle. Olkapäät jää paljaaksi, vyötärölle tulee punainen silkkinauha vyöksi, vielä pitäisi etsiä punaiset sandaalit. Hiukset tulee rennosti letille ja kynsiin punaista. Can´t wait!

Makkarissa täkit sai taas heittää pois käytöstä, on niin lämpimät yöt! Meillä onneksi talo pysyy silti suht viileänä. Jos talvisin palelemme niin kesäisin saamme sentään nauttia siitä ettei hiki virtaa sisällä.

Toivottavasti tänään ei sada paljoa, josko pääsisin illalla maalaamaan. Meillä on edelleen vasta tuo yksi kulma maalattu, oikeasti maalaushommat pääsee kunnolla käyntiin vasta elokuussa kun mies lomailee. Uhkaavasti alkaa vaan lomakalenterikin täyttymään arkisista menoista. Eilen just sanoin miehelle ettei varaa siihen enää mitään tai kohta huomataan että loma tuli ja meni eikä mitään remppaa ehditty… Luonnollisestikaan en myöskään tiedä mikä mun työtilanne on silloin. Sekin kun vaikuttaa eniten kaikkeen.
Mä kovasti yritän olla stressaamatta asiaa. Kaikki aikanaan. Kyllä me jotain ehditään….

Kuvapläjäyksen pohjalla Oskukin mainion ilmeensä kera. Aulassa olevasta pulpetista on tullut kissojen paikka, siitä näkee hyvin ulos ja voi odotella josko joku avaisi oven.

NYT mä käynnistän se ompelukoneen! Eiku ensin se tee… ja lasten välipala… aijaa, ja hamahelmet pitää kuulemma silittää nyt… ”huokaus”.

-Henna-

Kommentit (15)

 1. Anonyymi

  Oskulle terkkuja_
  toiv. Andy

  • hennaasemalta

   Kiitos!:D

 2. Satu

  Upean mekon olet valikoinut häihin. Eksyinpäs itsekin heti Etsyyn…Pitääpä ajan kanssa tutkailla ja tilailla itselle ehkä kesämekko 🙂

  • hennaasemalta

   Kiitos.:)
   Etsy on shoppailijoiden taivas!

 3. Ulpu

  Piti taas tulla poikkeamaan tänne hyvän mielen blogiin. 🙂

  Kauniilta näyttää sun mekko, olisi kiva nähdä kuva sun lookista. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *