Blogit
Koti asemalla

Ajatuksia

Tänään meistä oli juttu Hesarissa, ja täytyi tulla purkamaan vähän fiiliksiä tästä positiivisesta ja negatiivisesta palautteesta.

Ensinnäkin, aivan mielettömän suuret kiitokset kaikille täällä, kannustuksesta ja tervetuloa kaikki uudet lukijat! Ihan mielettömän hienoa!:)

Tällainen tavallinen perheenäiti on ihan ihmeissään tästä kaikesta. Yleensäkin jo noista lehtijutuista. Ensin Vantaan sanomat, nyt Hesari ja ensi viikolla vielä pieni juttu Vantaan Vartti-lehdessä. Tiesimme kyllä että se tietää sitten hyviä sekä huonoja kommentteja, mutta oltiin valmiita siihen. Uskomme että julkisuus saattaa tuoda apua isoon projektiimme. Sekä tiedon siitä että täällä asutaan, talo ei ole enää tyhjillään ja kenen tahansa sotkettavissa.

Huonosta palautteesta olen toistaiseksi selvinnyt täällä blogissa, mutta hesarin nettisivuilla olikin sitten aika mielenkiintoisia kommentteja. ”Lapset eivät kuulu entiseen huumeluolaan”, ”lattian ei kuulu narista”, ”lumet pitää putsata katolta ettei katto romahda”, ym ym.

Sanotaan näin että mä en jaksa ottaa nokkiini noista jutuista, lähinnä huvittaa. Mä olen vaan niin väittelyhaluinen ihminen että tekisi mieli vähän ”näpäyttää” ja väitellä vastaan. Tiedän vaan ettei ne kuitenkaan vastaisi mulle enää, ja se olisi vain ajan tuhlausta.
Kaikki ihmiset ei vaan tajua että me ollaan asuttu tässä huima VIIKKO, ja tekemistä riittää, niitäkin mitä pitäisi tehdä heti, on vaikka mitä. Mutta meillä on vain neljä kättä ja niistä kaksi hoitaa lapsia. Parempi kai tämä, kuin se, että talo olisi vielä tyhjillään eikä kukaan sitä hoitaisi…Eli sekin joka valitti meidän katolla olevista lumista, saa tulla putsaamaan jos niin ärsyttää! Apu kelpaa kyllä!:)

Sen haluan kuitenkin tänne sanoa, että vaikka täällä onkin vedetty huumeita tms meitä ennen, lapsista me PIDÄMME HUOLTA. Sen nyt varmaan kaikki järkevät ihmiset tajuaa sanomattakin…

No joo, turha tätä vatvoa, enkä nyt sitten meinaa tuhlata aikaa tuollaiselle enempää.

Olen kuitenkin iloinen että suurin osa jaksaa kannustaa, ja todella iloinen kun nyt alkaa kuulemaan niitä kaivattuja juttuja talon historiasta! Sitä lisää, meidät saa pysäyttää jos täällä Korsossa törmää, ja kertoa lisää!:)

Kommentit (26)

  1. hennaasemalta

    No, sitä kun on niin utelias, niin toki täytyi käydä lukemassa mitä meistä keksitään kirjoittaa…:D
    Kiitos!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *