Aivan ihana boheemi Ikea

Muistattekos tämän postauksen, jossa kerroin Ikeaan tulevasta uudesta boheemista Jassa-mallistosta?

Siis mä en ole pitkään aikaan innostunut mistään sisustusmallistosta, niin kuin näistä Ikean uusista. Odotin kuin kuuta nousevaa jotta tuotteet saapuisi. Rakastan ihan kaikkea tuossa, värejä, bambua, boheemiutta, koreja, tyynyjä…

Eilen mun äiti soitti Ikeaan että koska näitä nyt tarkalleen tulee, ja aika hyvään aikaan soittikin, ne nimittäin tuli eilen! Mehän lähdettiin sitten tänään Ikeaan heti kun sain yhdeltä puodin kiinni. Mua jännitti että onko näitä enää jäljellä, näitä kuin on vain pieni erä eikä lisää tule. Olihan niitä onneksi!

Itselleni valitsin tuon ihanan kahden istuttavan sohvan ja samaa tyyliä olevan nojatuolin, sohvapöydän ja tyynyjä. Olenkin tässä yrittänyt Samille eilisestä asti jo puhua, josko rakentaisi kesällä meidän pihalle sellaisen pergolan. Mielellään sellaisen jossa vedenkestävä katto ja jota pitkin köynnökset kiipeilee jne. Sinne sitten nämä alle ja jaja… Tulisi niiin ihana!

Ikeaan oli tullut muutenkin tosi kivoja kesäisiä tekstiilejä. Itse en ole oikein ikinä tykännyt Ikean tekstiileistä mutta nyt olisin voinut tyhjentää hyllyt tyhjiksi. Kovasti ihastuin myös aurinkokennovalaisimiin jotka ulkomuodoltaan oli kuin mummolan jalka/pöytälamput tai pergolan katosta roikkuvia kesäpalloja.

Just tuossa katselin että Ikeaan tulee nyt 13.3 lisää vastaavia pihakalusteita, joten jos missaat nämä Jassat, niin lisää kivaa on just tulossa. Kesämalliston vastaavissa nojatuoleissa ja sohvassa on myös käsinojat, muutoin niissä on hyvin paljon samaa kuin näissä.

Jos rakastat boheemia ja väriä, suosittelen lämpimästi suuntaamaan nyt Ikeaan. Eikä tämä ole muuten mikään maksettu mainos, olen vaan itse niin innoissani näistä. Eikä ollut muuten hinnoilla pilattu, jos vertaa esim johonkin Tine K:n vastaaviin kalusteisiin. Sohva oli 119€, nojatuolit 49-59€ luokkaa, jos nyt oikein muistan.

Nyt täytyy toivoa oikein lämmintä ja ihanaa kesää, lämpimiä kesäiltoja pergolan varjossa ja no, tietty ensin lahjoa tuo mies rakennushommiin, haha!

Kivaa viikonlopun jatkoa! Itse ainakin olen ihan super energinen kun keli on niiiiin ihana ja sai vetää lenkkarit ja nahkatakin päällensä. Enkä varmasti ole ainoa.

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *