Aika rauhoittua jouluun

Täällä alkaa olla jo jouluvalmistelut hyvällä mallilla. Eilen siivoilin kotia, ja tuli napsaistua samalla pari kuvaa meidän joulukodista. Hiukan kyllä itkettää ja naurattaa samaan aikaan nuo Nestorin huoneen kuvat. Huone on niin täynnä… Kovasti tekisi mieli raivata oikein kunnolla tavaraa pois. Ehkä välipäivinä innostun.

Koska mun äiti onneksi tuo jouluruoat tullessaan, on meillä jouluvalmistelut oikeastaan jo tehty. Hiukan vielä illalla siivouksen viimeistelyä jne mutta muutoin voi jo rauhoittua jouluun. Tänään käydään vielä mun ystävällä ja papan haudalla. Tunnin päästä tästä hetkestä, mulla alkaa myös vihdoin viikon loma! On kyllä niin ihanaa! Todella ansaittu loma, on tämä sellaista pyöritystä ollutkin taas perheen ja joulumyyntien kanssa.

Huomaan että nykyään mun elämä on sellaista että kokoajan olen jossain ns. työtilassa. Tuntuu että jatkuvasti joku on kesken tai tekemättä. Pää miettii että pitäiskö jotain tehdä, laittaa edes mainos someen jne. Joten todella odotan että saan nyt sulkea viikoksi puodin ovet ja samalla omat aivoni. Verkkokauppatilaukset kyllä toimitan mutta muutoin täysi nollaus. Blogin puolella tosin aion kyllä vielä muistella mennyttä vuotta ja suunnitella tulevaa välipäivien aikana. 

Nyt vielä viimeinen mainos someen, läppäri kiinni ja tekemään joulutorttuja. Kohta suljen puodin ja sitten vaan relaan. Ihanaa!

Oikein ihanaa ja rauhallista joulua teille kaikille!

-Henna-

Kommentit (2)
  1. Hei pakko kysyä mistä tuo ekassa kuvassa oleva possupehmolelu on, joka makoilee sängyssä!? Aivan ihana! Ps. Ihana blogi muutenkin (ekaa kertaa kommentoin), hyvää joulua!

    1. hennaasemalta
      27.12.2017, 18:12

      Moikka, Possu taitaa olla Mailegin valikoimaa. En osaa sanoa mistä niitä nyt saa, mutta varmasti hakemalla “maileg possu” löytyy. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *