Blogit
Koti asemalla

Ai pääsiäinen?

Mä huomaan että joka toisessa blogissa on nyt postauksia pääsiäisestä, ja kaupatkin pursuaa pääsiäistä. Mulla on vaan sellainen olo että ”ai mikä pääsiäinen, pitäiskö sellaistakin jaksaa viettää?”

Pääsiäisjututhan on ihania ja yleensä niitä jonkin verran laittelen, mutta nyt tuntuu että olisi kiva jos saisi tämän kodin edes yleisesti siistiksi edes. Tuntuu että täällä on joka päivä jotain levällään. Just kun saa yhden asian siivottua, niin toinen tulee tilalle.
Okei, nyt saatiin uusi tiskikone, joka siistii huomattavasti keittiön ilmettä kun keittiössä ei ole tiskivuorta. Tosin mies lähti työmatkalle ja vanha tiskikone töröttää vieläkin keskellä keittiötä.

Makuuhuone ei tule varmaan ikinä kuntoon. Aina vaan sielä on irtosälää, jota en saa mihinkään. Ikkunat ovat täynnä kittitöhnää ym, eli todella likaiset. Joten ei, ei kiinnosta laittaa pääsiäistäkään.
Tosin kolmen viikon päästä on Mikin synttärit, ja tavoite on saada koti kuntoon siihen mennessä. Maailman laiskin siivooja, eli minä, ei ole siitä kovin innoissaan…

No, ehkä tämä tästä. ostin mä H&M:ltä sentään pääsiäisservettejä, ja voisin mä pari tipua kaivaa esille, jos löydän.

Lapsetkin ovat syöneet jo pari suklaamunaa. Tosin mä olen tylsä äiti, ja päätin ettei lapset saa niitä montaa tänä vuonna. Mä niin inhoan niitä munien yllätysleluja kun ei ne kiinnosta kuin ehkä 5 minuuttia lapsia, ja niistä tulee vaan turhaa roskaa. Mummit sun muut saavat kyllä ostaa, mutta mä voisin itse ostaa enempi jotain muuta. Vaikka sellainen paperinen, vai mitä se on, iso muna, jonka sisälle voisi ostaa jotain kivaa? Muistan kun mulla oli itsellä niitä pienenä. (Onkohan ne vielä äidillä tallessa?) Sisälle mahtuu pikku baguganeja (miten se kirjoitetaan?) tai pikkuautoja, jotka ovat vähän pidempi ikäisiä leluja kuin ne suklaamunien turhakkeet.

Täytyypä kehitellä ideaa.

Nyt lopetan valituksen, ja menen siivoamaan tätä kaaosta!

-Henna-

Kommentit (7)

 1. Rouva Kukko

  Mä odotan pääsiäistä, jos vaikka saisin lapset mökkeilemään isä ja mummin kanssa, ett saisin olla ihan issekseni. Ja paljon mignonin suklaamunia tai sitten niitä konvehteja, nam!
  Mä löysin sellaisen pahvisen munan ihan Tiimarista toissa vuonna kun en myöskään halua ostaa noita turhia leluja lapsille. Muutama pieni täysuklainen sinne ison sisään ja just joku auto tms. on mielestäni paljon parempi. Ajattelin myös ehkä leipoa suklaisia muffareita munan muotoisia, mutt en ole vielä sitä muottia saanut… odotellessa, onhan tuohon pääsiäiseenkin vielä aikaa.

 2. hennaasemalta

  Sini: No niin on vielä kk, eli ehkä mulla on tosiaan vielä aikaa sitä pääsiäistä laittaa.:) Sitäpaitsi mun pääsiäiseen riittää narsissit, pari tipua, munien maalausta ja etsimistä lasten kanssa.:)

  Rouva Kukko: Kuulostaa hyvältä sun pääsiäinen!
  Niin, kyllä mäkin olen mielestäni nähnyt niitä joskus Tiimarissa, ja sielä jos jossain niitä luulisikin olevan! Täytyy nyt vielä ensin kysellä onko mun vanhat tallessa, olishan se kiva ne ottaa uudestaan käyttöön…:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *