Blogit
Koti asemalla

Ai mikä pääsiäinen?

Mä en ole kyllä paljoa ehtinyt ajatustakaan antamaan pian saapuvalle pääsiäiselle. Mun puolesta pääsiäinen saisi vain lipua ohi ilman sen kummempaa, mutta toki olen tyytyväinen isännän pariin ylimääräiseen vapaapäivään.
Koska meillä on talo täynnä lapsia, sen ei voi tietenkään antaa ihan lipua ohi. Lapset kun jaksaa päivittäin kysellä suklaamunien perään.

Tänä vuonna meillä ajoittuu tosi ikävästi pääsiäinen just samaan aikaan Mikin synttäreiden kanssa. Just ja just jaksan miettiä Mikin ens la juhlia, ja sitten pitäisi vielä pääsiäinenkin hoitaa. No lapset on kyllä onneksi vähään tyytyväisiä, siis ne munat melkeinpä riittää.
Yhdet pääsiäisruohot jo lasten kanssa istutettiinkin tossa, ja muniakin varmasti maalataan. Olen myös heitä kannustanut piirtämään ja värittämään munien kuvia paperille. Ne sitten leikataan ja ja teipataan oviin koristeeksi.

Mun pääsiäisaskartelut jää kyllä tänäkin vuonna, koristeitakin laitan aika vähän jos ollenkaan. Ainoa mistä koen huonoa omaatuntoa, on se että lapset ei varmaan ehdi virpomaan tänäkään vuonna. Vaikka en kyllä tiedä uskaltaisko ne edes. Olisi ihana ehtiä koristella pajunoksia, laittaa niitä omaankin kotiin mutta kyllä nuo synttärit vie kaiken ajan tällä kertaa.
Onneksi pikku kakkonen syntyy näillä näkymin lokakuussa, silloin ei pitäisi olla mitään muita isoja pyhiä. Eihän?

Muutaman kuvan sentään olen ehtinyt Pinterestistä kaivaa, toiveena että ne vähän inspiroisi. Niin ihanalta näyttää tulppaanit ja pajun oksat kimpussa, kaikessa yksinkertaisuudessaan! Eipä sitä paljon kummempaa tarviikaan.

Ehkä mä vielä saan jonkun energiapuuskan ja innostun jotain askartelemaan, katsotaan! Pääasia että Miki saa kivat synttärit ja lapset nyt edes niitä munia etsiä piilosta. Mä itse odotan pääsiäisestä niitä vapaita, mämmiä ja lammasta. Siis jos osaan sen lampaan laittaa! (Tai sitten meen jollekin muulle syömään sen, mummi ainakin tekee parasta lammasta, heh.)

Toinen koneellinen puhdasta pyykkiä odottaa, pakko nostaa nyt tämä ahteri sohvan pohjalta.

-Henna-

Kuvat ja linkit löytyy täältä mun Pinterest-sivuilta

Kommentit (11)

  1. Anonyymi

    Ainakin meidän lokakuun poika on innoissaan halloween-synttäreistään, ne on kiva yhdistää. 🙂

    Onnea odotukseen!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *