Ai mikä pääsiäinen?

Mä en ole kyllä paljoa ehtinyt ajatustakaan antamaan pian saapuvalle pääsiäiselle. Mun puolesta pääsiäinen saisi vain lipua ohi ilman sen kummempaa, mutta toki olen tyytyväinen isännän pariin ylimääräiseen vapaapäivään.
Koska meillä on talo täynnä lapsia, sen ei voi tietenkään antaa ihan lipua ohi. Lapset kun jaksaa päivittäin kysellä suklaamunien perään.

Tänä vuonna meillä ajoittuu tosi ikävästi pääsiäinen just samaan aikaan Mikin synttäreiden kanssa. Just ja just jaksan miettiä Mikin ens la juhlia, ja sitten pitäisi vielä pääsiäinenkin hoitaa. No lapset on kyllä onneksi vähään tyytyväisiä, siis ne munat melkeinpä riittää.
Yhdet pääsiäisruohot jo lasten kanssa istutettiinkin tossa, ja muniakin varmasti maalataan. Olen myös heitä kannustanut piirtämään ja värittämään munien kuvia paperille. Ne sitten leikataan ja ja teipataan oviin koristeeksi.

Mun pääsiäisaskartelut jää kyllä tänäkin vuonna, koristeitakin laitan aika vähän jos ollenkaan. Ainoa mistä koen huonoa omaatuntoa, on se että lapset ei varmaan ehdi virpomaan tänäkään vuonna. Vaikka en kyllä tiedä uskaltaisko ne edes. Olisi ihana ehtiä koristella pajunoksia, laittaa niitä omaankin kotiin mutta kyllä nuo synttärit vie kaiken ajan tällä kertaa.
Onneksi pikku kakkonen syntyy näillä näkymin lokakuussa, silloin ei pitäisi olla mitään muita isoja pyhiä. Eihän?

Muutaman kuvan sentään olen ehtinyt Pinterestistä kaivaa, toiveena että ne vähän inspiroisi. Niin ihanalta näyttää tulppaanit ja pajun oksat kimpussa, kaikessa yksinkertaisuudessaan! Eipä sitä paljon kummempaa tarviikaan.

Ehkä mä vielä saan jonkun energiapuuskan ja innostun jotain askartelemaan, katsotaan! Pääasia että Miki saa kivat synttärit ja lapset nyt edes niitä munia etsiä piilosta. Mä itse odotan pääsiäisestä niitä vapaita, mämmiä ja lammasta. Siis jos osaan sen lampaan laittaa! (Tai sitten meen jollekin muulle syömään sen, mummi ainakin tekee parasta lammasta, heh.)

Toinen koneellinen puhdasta pyykkiä odottaa, pakko nostaa nyt tämä ahteri sohvan pohjalta.

-Henna-

Kuvat ja linkit löytyy täältä mun Pinterest-sivuilta

Kommentit (11)
 1. Jaana / Ihana talo maalla
  8.4.2014, 17:32

  Lokakuun syntymäpäivässä ei ole mitään muuta haittaa kuin se, että kohta on joulu ja siten kaikki lahjat tulee samaan syssyyn eikä keväällä mitään 🙂 Meidän lapsella vielä sattuu olemaan nimipäivä joulukuun alussa. No, pienet on murheet 😉

  1. hennaasemalta
   15.4.2014, 19:33

   No joo, mutta ei se nyt ihan jouluna oo, jouluun on vielä pari kuukautta siitä.:) Mutta toki kevät on onkin sitten lahjojen suhteen aika köyhä, saa vaan katella kun isoveljeä lahjotaan.:D

 2. Kauniita kuvia olet pinterestistä löytänyt! Pitäisikin muistaa laittaa lasten kanssa ohransiemenet multaan ja kaivaa pääsiäiskoristeet esille. Olisi kivaa ehtiä askarrella jotain lasten kanssa, mutta voi olla se jää tänä(kin) vuonna. Pääsiäismunajahti meillä on ollut tapana järjestää ja se on ollut kiva. Tänä vuonna pääsiäismunia voisi piilottaa uloskin, kun on jo niin keväistä.

  Minä odotan pääsiäisestä ennen kaikkea muutamaa ylimääräistä vapaapäivää, ne tulevat nyt enemmän kuin tarpeeseen.

  http://taikasaappaat.blogspot.fi

  1. hennaasemalta
   15.4.2014, 19:34

   Jep, vapaat tulee todella tarpeeseen, vaikkei mua koskekaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *