Blogit
Koti asemalla

Ahdistus

Mä tässä katselin talon kuvia, siis tuolta toiselta puolelta kuvia. Alkoi ahdistamaan. Kamalasti. Sielä näyttää tältä eikä me ehditä tekemään mitään!
Meillä oli isot suunnitelmat että kesällä sitten tehdään vaikka mitä! Voi apua, se kesä on täällä ihan just ja mä olen kiinni lapsissa, mies osittain myös…
Ikkunat piti tehdä ennen kesää jotta kesällä voisi keskittyä muuhun, mutta vielä on puolet tekemättä. Nytkin homma seisoo koska jättimäinen lasi pitäisi nostaa leikkauspöydälle enkä minä jaksa nostaa sitä miehen kanssa. Kaikki tutut miehet asuu liian kaukana jotta voisivat äkkiä heilahtaa kylään…

Tähän asti mulla on ollut tunne, kaikki ajallaan, mutta nyt tuo kesän tulo aiheutti tämän ahdistuksen. Kesä on vielä niin lyhytkin.

Onneksi on ne pihatalkoot tulossa. Onneksi!

Nuo kuvat on muuten tulevasta kettiöstä jos joku ei blogin alussa ole näitä nähnyt. Tuolla näyttää vieläkin just tuolta, ainoastaan tuosta ensimmäisestä ikkunasta on tuo levy pois ja valo pääsee sisään. Mä näen päässäni, kuin haamuna, koko ajan keittiön sellaisena kuin se tulee olemaan.

Hullua kyllä, vaikka hommat seisoo, ei tee yhtään mieli heittää hanskoja tiskiin. Se unelma valmiista talosta on niiiin suuri, etten ikinä voisi luopua tästä talosta!

Kiitos kaikille edelliseen juttuun kommentoineille. Sami sanoi että ”mitä kehuja sä oikein kalastelet?”:D Haha, vaikka mä naisena rakastankin kehuja, niin se ei ollut mun pointti, kiva vaan kuulla vähän mielipiteitä ja juttuja, ja oli oikeasti todella kivaa lukea niitä!:)

Tämä menee nyt valittamaan miehelle, josko yhdessä keksittäisiin joku ratkaisu kaikkeen…

-Henna-

Kommentit (13)

 1. Anonyymi

  Remppapaniikki hehheh… 🙂 Kyl se siitä, ei sen kaiken heti tarvi olla valmista. Voin kyl tulla nostamaan lasia joku ilta jos tulee paniikki. Numero onkin teillä jo tiedossa, tarjosin niitä ikkunalaseja Raumalta haettavaksi.

 2. hennaasemalta

  Ei tarviikaan, eikä pidäkään. Hosumalla ei tuu hyvää jälkeä. Välillä vaan pännii kun MIKÄÄN ei etene vaikka hommaa olisi loputtomiin…
  Kiitos, asuitko sä itse niin lähellä vai? On katsos niin monta rautaa tulessa ettei muista/tajua kaikkea.:D
  Rauman lasit on kyllä silti vielä mielessä, tosin tota omaa lasia on vielä jonkin verran.

 3. Anonyymi

  ^ Keravan Sompiossa asustelen eli varsin lähellä… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *