Blogit
Koti asemalla

Pieni muutos sisustuksessa vaikuttaa tunnelmaan

Sisustaessa on kiva huomata, miten pienetkin muutokset ja lisäykset sisustukseen, voi vaikuttaa koko tilan tunnelmaan. Esimerkkinä uusi pikkuhylly olohuoneessa.

Kehuin Samille yksi päivä, miten tuo olohuoneen vuodesohva on maailman mukavin luku/Netflix/neulomispaikka. Ainut ongelma oli se, ettei kahvikuppiaan saanut laskettua mihinkään käsistään. Varsinkin kun lapsi/kissat hyppii vielä syliin jatkuvasti. Mitään pöytää tuohon ei viereen saa, joten ainut vaihtoehto oli hylly. Ikeasta nappasin viime käynnillä hyllyn ja kannattimet, ja ei kun seinään.

Muutama koriste-esine, uusi taulu, ja vähän kalsasta sohvannurkasta tuli ihanan viihtyisä. Nyt siihen saa laskettua kuppinsa, ja poltettua kynttilöitä. Joku söpö pieni valaisin olisi siihen piste i:n päälle. Kuvista tosin tunnelma ei ehkä välity niin hyvin kuin paikan päällä.

Toi kukkataulu on muuten itseasiassa Rifle paperin lahjapaperia, jota myyn mun kaupassa. Olen monesti jutellut asiakkaiden kanssa miten noista lahjapapereista saa kivan taulun seinään (70 x 50 cm). Perään olen todennut että harmi kun sellainen ei sovi meille, kun seinät on muutenkin niin kuviolliset. Kunnes yksi päivä tajusin että kyllähän tuon hyvin olohuoneeseen voi laittaa, olohuoneen tapetit kun on vähän rauhallisemmat. 

Nyt mä olen jotenkin tosi tyytyväinen olohuoneen järjestykseen. Punainen sohva kun siirtyi makuuhuoneeseen. Huoneessa on nyt kaksi sohvaa, ja ikkunan alla tuolit. Huomattavasti ilmavampi näin. Jospa tämä järjestys nyt pysyisi, ettei jonkin syyn takia tarvitse taas vaihtaa.

Mulla alkaa vointi olemaan selvästi parempi, ja viikonloppuna onkin virtaa riittänyt kun niin ihana fiilis olla terve! Kävin ostamassa Lidlin kampanjan joogahousuja ja joogablockit, jospa tänään uskaltaisi pitkästä aikaa taas joogata. Olen varmaan vaan tosi jumissa kaiken makuulla olon jälkeen, mutta toisaalta kroppa just oikein huutaa sitä venyttelyä.

Pikkuhiljaa se kevätfiiliskin nostaa päätään, tuo aurinko on vaan niiiiiin ihanaa!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

-Henna-

Ps. Huomenna jatkuu remppa-sarja viikon tauon jälkeen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *