Koti asemalla
Koti asemalla

5-vuotiaan pojan vaatetus

Niinkuin mä jo joskus aiemmin kerroinkin, meidän lapsilla on melko ”tavis”vaatteita. No, hoitolapsilla on pitkälti kotoaan tulleita ja pikaisesti esim H&M ostettuja vaatteita, kaikilla omantyylisiään.
Mikin oma asenne vaatteisiin on vähän sellainen ”ei mua hirveästi kiinnosta mutta mitä tahansa en päälleni kuitenkaan laita”. Sitäpaitsi pojan tyyli on aina ollut niin sama, ettei äiti kovin usein tee virheostoksia. Monesti ollaan kyllä riidelty esim jostain juhlapaidasta, kun on kuulemma ihan tylsä ja tyhmä mutta kun juhliin ei printtipaidassa ja skeittipipossa voi lähteä…

 Mikin tyylissä tärkeintä on mukavuus, kivat printit, leikkisyys ja väreistä tykätään. Villasukkia myöten väriä löytyy oikein kunnolla. Ylimmän kuvan villapaita, jonka pojalle joskus tein, on harvoja harmaita vaatteita. Se on ihana ja lämmin, mutta Miki ei siedä huppareita tai paksuja paitoja jotka vedetään pään yli. Yleensä hupparissa pitää olla vetoketju, niin ja huppu. Ei college-paitoja siis.
Varmaan arvata saattaa että toisen kuvan supermies-paita on pojan lemppari. Siihen kuuluu irroitettava viitta ja poika voisi pitää sitä päällään aina. Parasta on juosta se päällä ja sitten huudetaan monesti ”Äiti kato, lentääkö mun viitta? Entä nyt kun meen alamäkeä??”
Sekin on hankittu H&Mstä.

 Perus H&M voi olla aika tylsä vaihtoehto, ja ”niin nähty” mutta mä tykkään kun sielä sitä väriä riittää, hinnat on edullisia ja vaatteet kestää hyvin sen aikaa kunnes jäävät pieneksi.
Sitten kenkiin, takkeihin ym saatetaan panostaa rahallisesti enemmän. Niissä kun tärkeää on kestävyys.

Miki oli aivan mahtava malli, pysyi hyvin paikallaan ja kertoi itse miten haluaa kuvissa olla. Esim hevisauruksen mikki oli pakko olla kuvassa!

Koska me ollaan paljon kotona, on kivaa hengailla rennoissa vaatteissa. Miki tykkää haalareista, ainoa ikävähän niissä on vessakäynnit. Niiden helppoudesta poika tykkää muuten kyllä.
Joskus sitä sitten vuorostaan vedetäänkin naamiaisasut päälle ja juostaan ne päällä!

Tällä hetkellä meidän sisälämpötila on 17,5 astetta joten ei paljon kiinnosta mitä on päällä, kunhan sitä on paljon. Mullakin tällä hetkellä 4 paitaa päällekäin, tossut, ja pitkikset housujen alla.
Ulkona Mikillä on Molokidsin keltainen haalari tai kauppakäynneillä H&M:n vihreä takki. Kaulahuivin olen tehnyt ja jalassa on ihanan lämpimät popot joiden merkkiä en nyt muista… Päässä yleensä skeittipipo, DC:n tms.

Kesällä pojalla on paras tyyli, sukulaiset, varsinkin pojan eno, tuo hänelle Vansin tms skeittikenkiä ja päässä keikkuu esim. DC:n skeittilippis. Skeittilippikset on aina ollut Mikin ”tavaramerkki”, (pitkien hiusten lisäksi,) ekan hän taisi saada jo vuoden vanhana. Mikä tärkeää, lippiksen pitää olla vähän iso ja lipan vinossa. 😉
Niistä sitten lisää kesällä.

Tällainen värikäs poika meillä!

-Henna-

Kommentit (10)

  1. Kaaponkammari

    Minäkin tykkään pitää pojalla värejä. Keltaisia verkkareita ja värikkäitä paitoja. Väriä elämään:)

  2. Anonyymi

    Tutulta näyttää! Mun pojalla samanlainen tyyli ja juhliin mennessä aina tulee sanomista "MUTTA nuo housut ei ole mukavat päällä. Toi paita on tylsä". 5-vuotiaat pojat! 😀
    -Mia

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *