1. joulukuuta

Voi että, kyllä pieni ihminen voi olla iloinen kun saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun!:)
Miki täällä hihkui ja hyppi, ja kalenterin suklaat katosi pian suuhun. Meni hetki ja alkoi perinteinen kysely, josko sitä saisi toisenkin luukun avata…..

 Mikillä on siis jälleen Autot-suklaakalenteri sekä toisena kalenterina Haribon karkkikalenteri. Meidän herkkusuulle se makea on lempparia kalenterissakin!
Mulla taas ehdottomasti kuvat lemppareita, yhdestä suklaasta kun tulisi vain vihaiseksi…;)
Löysin Stockmannilta ihan mulle tehdyn kalenterin. Siinä on iso talo (rakastan talojuttuja!) joista aukeaa ikkunat ja ovet. Kotona huomasin myös ihan parhaan jutun, kalenterin mukana tuli pieni vihko jossa on joka päivälle pieni jatkokertomus. Mahtavaa!
Mun toinen kalenteri on tietty perinteisesti siskon tekemä. Mielettömän hieno ja mikä parasta, luukuissa on henkilökohtaisia viestejä jotka voittaa kaupan kalenterit ihan 6-0. Kiitos Jasmine!:)

Mun blogikyselykin päättyi eilen.
Kiitos kaikille osallistumisesta! Tässä vielä tulokset:

Remontti
  99 (69%)
 
Sisustus
  89 (62%)
 
Perhe-elämä/Arki
  56 (39%)
 
Lemmikkieläimet
  28 (19%)
 
Suunnitelmat (remppa ym)
  45 (31%)
 
Käsityöt/tuunaus
  51 (35%)
 
Kuvat
  53 (37%)
 
Teksti (kirjoitustapa on hyvä)
  43 (30%)
 
Työ
  30 (20%)
 

Ääniä tähän mennessä: 143 

Remppa ja sisustus ihan ykkösenä, lemmikit ja työ viimeisenä. Muut saikin reilu 30 prosenttia. Päättelisin tästä että kyllä kaikki aiheet kiinnostaa aina jotakin, tietenkään kun en aina voi vaan esim remontista kirjoittaa.
Huomaan että olen ollut entistä epävarmempi nyt juttujeni suhteen. Mikä ärsyttää mua suunnattomasti. Ennen vain kirjotin, nyt kirjoitan ja pähkäilen jälkikäteen sata kertaa että voiko tämän nyt julkaista. Ei hyvä. Pitäisi antaa mennä vaan…

Loppuun vielä kuva josta tykkään jotenkin suunnattomasti.
Tämä oli sisustusblogissa, olisko ollut jonkun ruotsalaisen asuntofirman kuvia tms. No mutta joka tapauksessa, ajattelin jatkossa vähän esitellä sisustuskuvia joista itse tykkään.
Meidän keittiöstä ei tule mustavalkoista vaikka olenkin mustavalkoisesta alkanut tykkäämään. Tässä kuvassa miellyttää valoisuus, pieni väripilkku (IHANA Smeg.:) ), vanha kaupunkitalo, puulattia, tuo lampun riippuva malli (josko meillekin vastaava olohuoneeseen….)…
Tästä kuvasta sain inspiraation, että meidän olohuoneeseen pitää saada joku musta kaluste koska sinne muutenkin vähän mustaa tulee. Tämä kuva pistää myös miettimään että pitäisikö ne ikkunan ja ovenpielet sittenkin maalata raikkaan valkoiseksi… Toisaalta, eipä meillä tule seinätkään olemaan valkoiset.
Kunpa sitä olisikin tällainen sisustussilmä, joka näkee että miten kokonaisuus toimii ja kaikki on just täydellisessä sopusoinnussa keskenään… Esim tämä kuva olisi tylsä ilman tuota mustaa lipastoa tai jos jääkaappi olisi vain valkoinen.
Oi että, tätä kuvaa voisin tuijottaa ikuisuuden!
Mukavaa joulukuun alkua kaikille!
-Henna-
Kommentit (4)
  1. Juuri tuota Smegia olen halunnut. Mutat ei sille olis ollut sopivaa paikkaa meidän keittiössä. Tarvi tyytyä upotettaviin valkoisiin tylsimyksiin.

  2. Ihania kuvia, se taito sinulla kyllä on (vähättelemättä muitakaan taitoja) että otat kylla hienoja kuvia (ja paljon) ne on monen blogin kompastuskivi, vaikka teksti olis ihan kivaa niin ilman kuvia tai kökkökuvia ei innostu käymään.

    Kiva idea myös tuo kuvien laittaminen, tuo kuvan kettiön on tosi kiva ja meidän kodissa on paljon tuota: musta, valkoinen, harmaa linjaa – ja tykkään kovasti. Sinulla on silmää löytää kivoja kuvia/juttuja netistä niin mikäs sen kivempaa kun lukijana saada ne valmiina =) KIITOS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *