What’s cooking Helsinki

 

target=”_blank”> valtasi eilen Teurastamon Kellohallin. Kellohalli täyttyi aamulla ruoka- ja leivontabloggaajista. Aamuseminaarissa pääsimme kuuntelemaan inspiroivia puheenvuoroja Luisa Weiss /The Wednesday Chef -blogi: Branding and building your blog into a career, Ilmastoinfo: Ilmastoruokaa, mitä se on ja Valokuvaaja Kreetta Järvenpää: Trendit ja ruokakuvan rakentaminen.

Inspiroivan aamuseminaarin jälkeen ovet avautuivat yleisölle. Ohjelmassa oli bloggaajien kokkausnäytöksiä, kiinnostavia työpajoja bloggaajille ja astiakirppis. Päivä huipentui illalliseen.

Itse pystyin osallistumaan vain aamuseminaariin ja joduin lähtemään kun ensimmäiset kokkausnäytökset olivat alkamassa. Astiakirppikseltä ehdin onneksi hankkia muutaman aarteen kotiin.

Aivan mahtava ja inspiroiva tapahtuma, tuhannet kiitokset järjestäjille. Toivottavasti what’s cooking Helsinki järjetetään myös ensi vuonna ja silloin on ehdottomasti päästävä osallistumaan koko päiväksi.

Kotiinviemisiksi tapahtumasta sain monta ideaa bloggaamiseen ja etenkin kuvaamiseen, astiakirppikselta kuvausrekvisiittaa ja pataruoka keittokirjan instakuvakisan voitosta.

<img src=”http://yllapito.maku.fi/sites/maku/files/user/19387/2017/04/whats_cooking_hel_naytoskeittio_1.jpg” alt=”what” s=”” cooking=”” hel=”” näytöskeittiö.jpg’=””>

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *