Visit Järvenpää – uusi Ravintola Maneesi

height=”407″ width=”723″>

Pakkanen lauhtui sopivasti lauantaiksi ja päätimme lähteä koko perheen voimin ulkoilemaan. Olin kuullut paljon kehuja uuden ratsastuskeskus Ainon yhteyteen joulukuussa avatusta Ravintola Maneesista. Ratsastuskeskus Aino sijaitsee uuden Lepolan asuinalueen vieressä ja Ainolan seisakkeen läheisyydessä (H -juna pysähtyy Ainolan seisakkeella).

Ravintola Maneesi on rakennettu kahden maneesin väliin ja molempiin maneeseihin on hienot näkymät suurista ikkunoista. Ravintola on avoinna arkisin 11-20 ja viikonloppuisin 11-17. Lounasta on tarjolla arkisin 11-15, iltaisin ja viikonloppuisin vaihtuva menu. Ravintola Maneesissa on tarjolla myös kattava valikoima kahvilatuotteita.

height=”341″ width=”606″>

Ensimmäisellä käynnillämme pistäydyimme kahville. Lapset halusivat pullaa ja kaakaota. Myöhäisen aamiaisen johdosta  me perheen aikuiset nautimme vain cappuccinot. Ravintolan kahvit tulevatkin Johan & Nyström-paahtimosta. Kaakaot hävisivät parempiin suihin hetkessä ja pullat myös. Yllätten lapset eivät kysyneet kertaakaan joko lähdetään kotiin ja saimme mieheni kanssa nauttia kahvit rauhassa. Maneesin tapahtumien seuraaminen oli niin jännittävää ettei lapsillakaan ollut kiire minnekkään tai tekemisen puutetta. Ravintola Maneesi oli selvästi myös muiden lapsiperheiden suosiossa.

Viereisiin pöytiin vilkuillessa meinasi myöhäisestä aamiaisesta huolimatta nälkä ja annoskateus yllättää. Tarjolla oli mm. suolaisia piirakoita saalaatin kera tarjottuna, kana -caesarsalaattia, burgereita ja ranuja. Totesimme mieheni kanssa, että tänne täytyy tulla uudestaan syömään koko perheen kanssa. Annokset näyttivät nimittäin herkullisilta ja saisimme kerrankin syödä rauhassa maneesien pitäessä huolta lasten viihdyttämisestä. Helsingin Uutisista löytyy myös juttu Ravintola Maneesista.

height=”340″ width=”605″>

height=”750″ width=”422″>

height=”343″ width=”610″>

Kotimatkalla pysähdyimme ihailemaan hevosia ja loppuosa kotimatkasta sujui pulkkia vetäen Tuusulanjärven jäällä. Kotikaupunki tarjosi parastaan tänä lauantaina.

height=”342″ width=”608″>

 

Kommentit (6)
  1. Oi nam! Kyllä kelpais nyt kuuma kaakao ja pulla 🙂 Kiva kun tänne järvenpäähän on avattu uusi ravintola. Täytyy käydä joku päivä syömässä tai kahvittelemassa 🙂

  2. Ex-Järvenpääläinen
    25.1.2016, 12:36

    Ainolan junaseisakkeella tarkoitetaan varmaankin Kyrölän seisaketta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *