Blogit
Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Romanttinen viikonloppu Tallinnassa

Vietimme koko viime viikonlopun kahdestaan mieheni kanssa Tallinnassa. Edellisestä viikonloppulomasta kahden kesken olikin kulunut aikaa jo 5 vuotta ja loma tuli todella tarpeeseen. Olin loppuviikon työmatkalla Tallinnassa ja päätimme, että jään Tallinnaan ja  mieheni tulee perässä perjantaina.  Mummi lupautui ottamaan vauhtikolmikon mukaansa mökille.

Tarkoituksena oli viettää romanttinen viikonloppu Tallinnassa, ladata akkuja ja viettää laatuaikaa kahdestaan. Päätimme panosta hiukan tavallista enemmän hotelliin. Varasimme huoneen tunnelmallisesta Schlössle -hotellista Tallinnan vanhasta kaupungista. Hotelli osoittautui aivan mahtavaksi valinnaksi. Palvelu oli erinomaista ja todella ystävällistä, hotelli ja huoneet todella viihtyisiä, hotelli oli hiljainen ja tätä listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään.

height=”688″ width=”516″>

height=”670″ width=”502″>

height=”931″ width=”524″>

Erityisen tyytyväisiä olimme hotellin aamiaiseen. Seisovassa pöydässä oli kattava mm. valikoima juustoja, leikkeleitä, hedelmiä ja marjoja. Leivät olivat kuulemma aamulla hotellilla paistettuja. Lämpimät ruoat tilattiin listalta. Itse söin molempina aamuina eggs benedict hollandaise kastikkeella ja mieheni kokeili sen lisäksi virolaista aamiaista, johon kuului mm. paistettua veripalttua. Herkullisen aamiaisen jälkeen jaksoikin kierrellä ihastuttavassa vanhassa kaupungisssa. Voin lämpimästi suositella hotellia, aivan ideaali romanttiseen viikonloppuun puolison kanssa.

height=”888″ width=”500″>

height=”889″ width=”500″>

height=”895″ width=”504″>

height=”889″ width=”500″>

height=”406″ width=”542″>

Lisää reissusta luvassa myöhemmin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *