Ravintola Krapihovi ja Krapin Paja

Pääsimme miehen kanssa taas treffeille, kun lapset olivat viikonlopun mummilassa. Meillä oli liput Krapin Pajalle Erja Lyytisen keikalle. Päätimme käydä ennen keikkaa syömässä samassa pihapiirissä olevassa tunnelmallisessa ravintola Krapihovissa.

Päädyimme valikoimaan kolme ruokalajia Eläköön 100-vuotias Suomi menusta. Menu on kunnianosoitus suomenkarjalle

Valitsimme menusta alkuruoaksi häränkylki-ankanmaksaterriiniä, pääruoaksi haudutettua ja revittyä härän paistia ja aterian kruunasi kyytönmaitojuusto. Menu oli mainio ja maistui meille molemmille. Pääruoka nousi ehdottomasti meidän molempien suosikiksi. Ravintola Krapihovissa on myös tarjolla suosittu viiden vuoden ajan kevätpöytä, joka on tullut useaan otteeseen testattua erinomaiseksi.

Treffi-illan kruunasi Erja Lyytisen keikka Krapin Pajassa. Mahtavan Krapin Pajan keikka tarjonnasta olemme nauttineet aiemminkin. Krapin Pajan ohjelmistoon suosittelen ehdottomasti tutustumaan, sieltä löytyy kyllä jokaiselle jotakin. Hiukan jo selailin ohjelmistoa ja taitaa seuraavat liput kohta olla hankittuna. Silloin taidamme testata Krapin kesäravintola Mankelin.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *