Puutarhassa: Terrassin sisustus

 

Viikonloppu sujui pihalla tai tarkemmin sanottuna terassilla. Takapihan terassille oli jäänyt remontin aikaista roinaa vaikka millä mitalla ja terassia ei voinut sanoa viihtyisäksi edes hyvällä tahdolla. Lauantaina aloitimme terassin siivouksen ja peräkärryyn kertyikin melkoinen kuorma kaatopaikalle vietäväksi.

Remontin ylijäämistä olin pelastanut yhden raudoitusverkon katsottuani taas kerran suosikki sarjaani eli Puutarhakeskiviikkoa. Tänään mies toteutti haaveeni pelargonia seinästä. Näin alkuun aloitettiin neljällä pelargonialla, saa nähdä kuinka monta tulee vielä hankittua.

Miehen nikkaroimat yrttiportaat saivat valkoista maalia pintaan ja kohta varmasti myös yrttejä portaille kasvamaan. Terassin sisustamin jatkuu taatusti koko kesän ja lupaan päivittää edistymistä myös tänne blogin puolelle.

Puutarhassa alkoi tänä viikonloppuna kukinta. Omena- ja luumupuu kukkivat kilpaa, aivan mahtavan näköistä! Ihana valkoinen alppikärhö aloittelee myös runsasta kukintaa. Sisälle ei  meinaa malttaa tulla ollenkaan ja kynnen aluset ovat täynnä multaa, kevät on ihan parasta aikaa!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *