Blogit
Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Puutarhassa: Siementilaus Hyötykasviyhdistyksestä

Pääsiäinen ja tämä viikko kului meidän perheessä sairastamisen merkeissä. Flunssa jylläsi perheessä ja myös minä jouduin sängyn pohjalle. Sairaslomaani piristämään saapui onneksi hyötykasviyhdistykseltä siementilaukseni. Olin tilannut siemenet kätevästi hyötykasviyhdistyksen verkkokaupasta. Tilasin samalla myös ilmaisen siemenluettelon ja sairaslomalla sitä tulikin ahkerasti selailtua sekä tehtyä merkintöjä uutta tilausta varten.

Kotiin tilasin mm. erilaisia pinaatteja: mansikkapinaattia, köynnöspinaattia ja hyvänheikinsavikkaa. Pussillinen kvinoan siemeniä tuli myös tilattua ihan vain uteliasuudesta.

Mökille Kustaviin tilasin suolayrttiä ja merikaalia. Merikaalia suositellaan kasteltavaksi merivedellä, joten täytyy varmasti perustaa erillinen pieni kasvimaa mökille merikaalia varten. Toivottavasti merikaalin kasvatus onnistuu ja saadaan jänikset sekä peurat pidettyä tänä kesänä loitolla kasvimaasta.

Hyötykasviyhdistys oli ainakin viime vuonna edustettuna kevätmessuilla. Blogin facebook -sivuilla on käynnissä kevätmessujen lippuarvonta. Käykää osallistumassa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *