Pääsiäisillallisen menu

Tänä pääsiäisenä ollaan saatu nauttia auringonpaisteesta ja nyt on todellakin hyvä sää grillata. Kokosin tähän pääsiäisillalliseen hieman erilaisia reseptejä perinteisiin pääsiäisruokiin verrattuna. Alkuruoan ja jälkiruoan voi valmistaa hyvissä ajoin etukäteen, joka helpottaa illallisen valmistusta. Pääruoka valmistuu grillissä, joten kokki pääsee myös nauttimaan auringosta.

Pääsiäisillallinen:

Täytetyt munanpuolikkaat avokado-wasabitäytteellä

Kokonaisena grillattu porsaan sisäfilee

Grillattu parsa ja kylmä yrttikastike

Sitruuna-Lakritsiposset

 

Pääsiäisillallisen aloittaa hauskat vihreällä täytteellä täytetty munanpuolikkaat. Vihreä täyte sisältää avokadoa ja wasabia. Wasabin ansiosta täytteessä on juuri sopivasti potkua.

Pääruoaksi grillataan porsaan sisäfile kokonaisena. Morttelissa valmistuu porsaalle ihana marinadi salviasta, valkosipulista, merisuolasta, sitruunamehusta ja mustapippurista. Porsaan sisäfile kääritään vielä ilmakuivattuun kinkkuun ennen grillausta

Porsaan lisäksi grillissä käytetään parsaa, joka tarjoillaan kylmän yrttikastikkeen kanssa, joka muistuttaa mauiltaan bearnicekastiketta.

Jälkiruoaksi on tarjolla lakritsijuurijauheella maustettua sitruunapossettia. Sitruuna-lakritsipossetin kanssa tarjotaan kotimaisia pakastevadelmia.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *