Nutella töhnämunat
Pääsiäinen lähestyy ja suklaamunat ovat saapuneet kauppoihin. Viime vuosina erityisesti aikuisten suosion saaneet töhnämunat ovat aina loppuneet ennen pääsiäistä kaupoista. Päätin kokeilla valmistaa töhnämunia itse nutellamoussella täytettynä.
Vitsit miten hyviä nutella töhnämunista tulikaan. Kaiken lisäksi nutella töhnämunat on todella helppo valmistaa. Vaikein kohta reseptissä taitaa olla yllätyksen poistaminen hajoittamatta suklaamunaa.
Nutella töhnämunia teen taatusti pääsiäisenä jälkiruoaksi!
Nutella töhnämunat
Ainekset
- 10 kpl
- suklaamunia (esim. kinder)
- Täyte
- 2 dl
- kuohukermaa
- 2 tl
- vaniljasokeria
- 125 g
- mascarponea
- 1½ dl
- Nutellaa
- Muut ainesosat
Tee näin:
Valmista nutella mousse vatkaamalla kuohukerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja nutella. Vatkaa tasaiseksi vaahdoksi. Laita nutellamousse pursotuspussiin.
Leikkaa suklaamunista hattu pois ja poista yllätys. Täytä suklaamunat nutellamoussella ja nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 15 minuutiksi.
Tarjoile nutella töhnämunat munakupeista.
Auttaisiko kuuma terävä veitsi tuossa suklaamunan leikkaamisessa?
Loistava idea, joka täytyy ehdottomasti testata!