Muumiopillimehut ja hämppistikkarit

Lasten kanssa askartelimme Halloween pippaloihin pillimehut ja tikkarit teemaan sopiviksi. Selailin paljon kuvia pinterestissä, kun yritin keksiä kivoja ideoita lasten Halloween juhliin. Pinterestiin tulikin Halloween tauluun pinnailtua monen monta kivaa kuvaa. Lisää ideoita Halloweeniin löytyy siis sieltä.

Pillimehut päällystimme lasten kanssa nauhaksi leikatulla kreppipaperilla. Muumiopillimehut viimeisteltiin vielä liikkuvilla silmillä. Lapset eivät raaskineet heittää tyhjiä muumiopillimehuja roskiin vaan ne jäivät ainakin toistaiseksi pöytään koristeiksi.

 

Pillimehujen lisäksi päällystimme isoja tikkareita kreppi- ja silkkipaperilla. Eri värisistä piipunrasseista tuli hämppiksille jalkoja ja aavelle sekä ankeuttajalle kädet. Liikkuvat silmät viimeistelivät halloweentikkarit.

Lapsista askartelu oli todella hauskaa ja kaikki kolme olivat innoissaan lopputuloksesta. Lapset eivät vain olisi millään raaskineet juoda hienoja muumiopillimehuja tai syödä hämppistikkareita. Halloween juhlat olivat kaikin puolin onnistuneet ja koko perheellä oli hauskaa. Toivottavasti tästä postauksesta löytyy kivoja ideoita myös muille.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *