Muumimaailma

Perheemme kesälomaan on jo muutaman vuoden ajan kuulunut lasten omat lomapäivät. Jokainen lapsista saa suunnitella oman lomapäivän ja päättää mm. minne mennään ja mitä syödään. Oman lomapäivän suunnittelu alkaa jo hyvissä ajoin ennen loman alkua ja suunnitelma saattaa muuttua useaan otteeseen. Omasta lomapäivästä on muodostunut lapsille todella tärkeä ja innolla odotettu päivä.

Tänä vuonna kuopus halusi muumimaailmaan ja esikoinen väski seikkailusaarelle. Perheen miehet suuntasivat siis väskiin ja minä tyttöjen kanssa muumimaailmaan. Muumimaailma oli uudistunut kivasti sitten viime käynnin. Muumitalon sisustusta oli päivitetty ja muumitalon viereen oli rakennettu Muumipeikon talo.

Kävimme katsomassa myös teatteri Emman esityksen ja tytöt tykkäsivät siitä paljon. Nälän yllättäessä kuopus valitsi ruokapaikaksi Pikkumyyn perunateatterin. Valinta taisi johtua ruokapaikat nimestä, nimi sai neidit aina kikattamaan. Tytöt olivat tyytyväisiä perheannokseen, joten äitikin oli tyytyväinen lasten iloitessa.

Kuopuksen lomapäivän kruunasi ennen lähtöä saatu halaus Nipsulta. Nipsua olikin koko päivä yritetty etsiä. Esikoinen oli myös aivan onnessaan isän kanssa seikkailusaarella vietetystä päivästä. 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *