Miellyttävä taukopaikka: Design Hill

Hyvät taukopaikat ovat mökkimatkoilla kullanarvoisia. Eilen tuli löydettyä aivan mahtava paikka: Designhill. Designhill sijaitsee Halikossa- E18 mottoritien liittymässä suoraan Turku-Helsinki- tien varrella.

Designhilliltä löytyy aivan mahtava kahvila Design Hill Cafe, Pinetan tehtaanmyymälä,  Nanson, Finlaysonin, Marimekon ja Globe Hopen shop-in-shopit, laajavalikoima askartelutarvikkeita, mahtava valikoima keittiötarvikkeita ja jopa kampaamotuotteita. Tästä taukopaikasta löytyy kyllä kaikkea kivaa ja myös tarpeellista mökille.

Kahvilassa testasimme tietysti kahvin sekä mozzarella-rucolaleivät ja kinkkupiirakan. Leivät ja piirakka tarjoiltiin vihersalaatin kera. Kaikki maistuivat erinomaisilta ja olimme todella tyytyväisiä laatuun verrattuna moniin muihin testattuihin taukopaikkoihin. Kahvia kiiteltiin erityisesti, baristat valmistivatkin jokaisen kahvin erikseen. Kahvilassa oli myös hyvä ja herkullinen valikoima belgialaisia suklaita. Suosittelen lämpimästi siis poikkeamaan tähän kahvilaan.

Hurmaannuin täysin myös mahtavaan keittiötarvike valikoimaan. Designhilliltä löytyy mm. ihania Gerberan astioita. Hillitsin ainakin tällä kertaa itseni ja mukaan tarttui vain mutteripannu mökille vietäväksi. Tänä aamuna olikin luksusta juoda cappucinoa mökillä. Desinghillitä löytyi runsaasti erilaisia tuotteita, tarkemmat tiedot myytävistä tuotteista löytyy linkistä.

Uskoisin, että Desinghillistä tulee meidän vakiotaukopaikka mökkimatkoilla. Hyvät taukopaikat ovat kullanarvoisia tienpäällä, joten arvoisat lukijat ilmiantakaa suosikkitaukopaikkanne postauksen kommentteihin. Kesälomalla ovat varmasti monelle arvokasta tietoa.

 

 

 

Kommentit (1)
 1. Marjatta Aaltonen
  25.1.2016, 19:31

  Hei.
  Käymme noin 4-5viikon välein Halikossa ja poikkeamme usein Desing Hillissä.
  Myymälä on tosi kiva , mutta Nanson vaateosasto
  ei ole oikeassa paikassa aivan ruokapaikan vieressä.
  Ostin sunnuntaina 24.1.2016 kaksi tunikaa sieltä ja
  kotona huomasin , että ne lemusivat ja haisivat RUUALLE . Tuuletin niitä yön yli ulkona ja haju oli edelleen niissä . Pesin uudet tunikat, ja tuntui että haju on ei tahdo lähteä.
  Ei ole hyvää mainosta tämä ruoka-vaate osasto.
  En tiedä onko kukaan muu valittanut näistä ,minä en ainakaan halua ostaa haisevia vaatteta.

  Ystävällisin terveisin Marjatta Aaltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *