Maistiaisia Kevätmessuilta

Terveisiä Kevätmessuilta! Eilen lähdin työpäivän jälkeen kohti messukeskusta. Räntäsateessa tarpomisen jälkeen oli mahtavaa päästä messuille keskelle vihreyttä ja kevättä. Ihastuin erityisesti Puutarhanikkareiden kauniiseen osastoon. Pihan laittaminen kuntoon nousi mieleen kivipihan osastoa ihastellessa.

Suomen Niittysiemen Oy:n osastolla heräsi pieni haave merentantaniitystä tai kedosta mökille. Hyötykasviyhdistyksen osastolla oli aivan mahtava valikoima siemeniä. Muutama haavekuva piti myös ottaa itselleni ja miehelle. Ei taida olla vaikea arvata kumpi kummalle…

Kevätmessujen Lähiruoka & Luomu messut olivat aika pienet, mutta löytyi muutamia erittäin kiinnostavia tuottajia. Jukolan juuston cheddar oli herkullista ja Kolatun juustotiski vastustamaton.

Itselleni täysin uusi tuote oli Rainingon Luomutilan suomalainen luomu kvinoa. Vavesaaren tilan myslit olivat myös kiinnostavia.

Varmasti jäi paljon huomaamatta, mutta nämä jäivät itselleni messujen kohokohdiksi. Messujen päätteeksi hemmottelin itseäni Caminito:n ihastuttavan kirpeällä limesorbetilla.

Meissulta toin lapsille tuliaiseksi Vavesaaren tilan tyrnimysliä ja miehelle mökkikunnassamme Mokkapuun valmistamaa Kustavin Kaffetta. Mukaan tarttui myös kvinoaa ja cheddaria.

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *