Lasten Moctailkutsut

Esikoinen halusi viikko takaperin tietää mitä tarkoittaa coctailkutsut. Herra on pienestä pitäen erikoistunut jatkuviin kysymyksiin ja google on monesti pelastanut tietämättömät vanhemmat pinteestä. Selitin parhaani mukaan mitä coctailkutsut tarkoittavat ja selitykseni päätteeksi herra esitti jatkokysymyksen: Voidaanko me äiti järjestää coctailkutsut?

Totesin, että voidaan kun ei meillä ole ensi viikonlopuksi mitään erityisiä suunnitelmia. Viikon verran suunnittelimme lasten kanssa tarjottavia ja kutsuimme vieraat. Lastenkutsut olivat tietysti coctailkutsujen sijaan moctailkutsut. Sunnuntaina teimme lasten kanssa yhdessä coctailpalat ja vieraiden saavuttua valmistun moctailit.

Moctailkutsujen lapsille oli tarjolla vadelmaiset moctailit ja aikuisille greippitonicit. Moctailit maistuivat erinomaisesti kaikille. Kutsut olivat onnistuneet ja lapsilla oli hauskaa. Kiitos kaikille vieraille! Moctailkutsujen erinomaisiksi kehutuista ruoista lisää ensi viikolla blogissa.

 

Vadelmainen Moctail

Ainekset

200 g
pakastevadelmia (sulatettuja)
2 kpl
limeä
1 l
Sprite-juomaa
0
jäitä
12 kpl
pakaste vadelmia
12 kpl
mintun lehtiä
Muut ainesosat

Tee näin:

Paseeraa vadelmat siivilän läpi kannuun. Purista limeistä mehut ja lisää kannuun. Sekoita joukkoon sprite. Laita laseihin jäitä, jäisiä vadelmia ja mintunlehtiä. Kaada juoma laseihin ja tarjoa heti.

Greippitonic

Ainekset

2 kpl
verigreippiä
1 l
tonic-vettä
0
jäitä
5 kpl
rosmariinin oksaa
Muut ainesosat

Tee näin:

Purista verigreipeistä mehut. Laita viiteen lasiin jäitä. Jaa verigreippimehu laseihin. Lisää tonic. Viimeistele moctail rosmariinin oksalla. Tarjoa heti.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *