Krapin Paja

Eilen illalla pääsimme miehen kanssa kahdestaan treffeille ja suuntasimme muutama viikko sitten avattuun Krapin Pajaan. Tuusulan rantatielle Krapihovin pihapiiriin avattu Krapin Paja, jossa voi nauttia upeissa puitteissa kulttuurista, herkuista ja elämästä, kuten Krapin Pajan nettisivuilla todetaan. Varasimme jo viime vuoden puolella liput Krapin Pajalle Johanna Förstin  ja M´Street Bandin keikalle.

Tällä viikolla huomasin, että Krapin Pajalla on tarjolla myös ruokaa. Tilasimme meille Krapin Pajan street food menuista liha version. Saavuttuamme Krapin Pajalle street food menu tarjoiltiin pöytiin hauskoissa koreissa. Street food menut kuulemma vaihtelevat ja suunnitellaan perjantain ja lauantain klubi-iltojen teemoihin sopiviksi.

Tällä kertaa koreista löytyi alkuun kasviswrapit, hodarit herkullisella coleslawlla ja jälkkäriksi taivaallista kuusenkerkkäjäätelöä. Tunnustan söin myös mieheni jäätelön… Hän tosin sai puolet wrapistäni, kun en jaksanut koko annosta. Jälkiruokavatsa on onneksi aina erikseen. Hinta-laatusuhde oli mielestäni menussa kohdallaan, mutta olisin itse ehkä kaivannut alkuun hieman keveämpää ruokalajia kuin wrapin.

Krapin Paja oli meidän molempien mielestä erittäin onnistunut ja Johanna Förstin  ja M´Street Bandin keikka aivan fantastinen. Nautimme joka sekunnista täysillä. Kotimatkalla pohdimme Krapin Pajan kausikorttien hankkimista, koska treffi-ilta oli niin onnistunut. Tyydyimme kuitenkin ostamaan liput Krapin Pajalle Erja Lyytisen keikalle heti kotiin saavuttuamme. Meinasimme ainakin alustavasti silloin testata ravintola Krapihovin tarjonnan ennen keikkaa.

Ihanaa, että Krapin Paja on avattu ihan kotinurkille. Lapset ovat ensi viikonloppuna menossa kummien kanssa katsomaan Viiru, Pesonen ja Kososen kukko näytelmää Krapin Pajalle. Suosittelen lämpimästi varaamaan liput ohjelmistosta löytyy taatusti kaikille jotain, ohjelmisto löytyy linkistä.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *