Kasvihuone pohdintaa ja kevätmessulippujen arvonnan voittaja

Aloitetaan kevätmessulippujen arvonnan voittajasta eli onneksi olkoon Matti! Kiitos kaikille osallistumisesta ja ihanista kommenteista. Olisi ollut ihanaa, jos kaikki olisivat voittaneet, mutta satunnaislukugeneraattori suosi tälle kertaa Mattia kommentilla: Haluaisin viedä vaimon etsimään uuteen kasvihuoneeseemme täytettä ja etsiä itselleni muutaman chilin lisää. Laitatko Matti minulle yhteystietosi sähköpostiini minnankeittokirja (@) luukku.com lippujen postitusta varten. Toivotavasti näemme Kevätmessuilla, tulkaa rohkeasti juttelemaan!

height=”901″ width=”600″>

Sitten siihen toiseen asiaan eli kasvihuoneeseen. Minulla on nyt ollut kasvihuone kaksi vuotta. Viime kesänä kasvihuoneen kalvo valitettavasti hapertui käsiin. Kasvihuone on toiminut hyvin, mutta noin sadan euron uutta muovia/kalvoa en lähde ostamaa koska kestää käytössä vain yhden kesän. Hiukan tulisi tomaatin ja kurkun hinta kalliiksi… Tällä hetkellä ei ole mahdollista investoida kunnon kasvihuoneeseen, mutta esitin kätevällä miehelleni vienon toiveen mahdollisesta DIY äitienpäivälahjasta. Ilmeisesti toiveeni kuultiin ja googletukset tee-se-itse kasvihuone pienillä kastannuksilla on tullut useampaan otteeseen tehtyä. Saa nähdä minkälaiseen vaihtoehtoon päädytään. Minkälaisessa kasvihuoneessa sinä kasvatat tomaatit, chilit, kurkut, paprikat ja munakoisot?

height=”900″ width=”600″>

 

Kommentit (3)
  1. Kasvihuone olisi ihana! minulla ei valitettavasti sellaista ole ja kasvatin toissakesänä kurkut ja tomaatit avomaalla, hyvän ja lämpimän kesän ansiosta sain satoakin.. toisin kuin viime kesänä.

  2. sari kalliomäki
    23.3.2015, 07:00

    Kasvihuone on kyllä varsin ihana juttu, tosin aika hintava investointi, jos ostaa oikein kunnollisen. Meillä on pieni vaja, jonka toinen puoli on kasvihuoneena. Ajaa asiansa, mutta on tällä hetkellä hiukan liian varjossa…olen haaveillut oikein isosta lasisesta, mutta pihassa on jo niin paljon kasvillisuutta, että ilman raivausta ei mahdu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *