Halloween monsterisämpylät

height=”763″ width=”508″>

Ruoalla ei saisi leikkiä, mutta olkoon Halloween nyt sitten poikkeus. Flunssa jyllää taas meidän perheessä ja viikonlopuksi suunniteltu mökkireissu Kustaviin peruuntui. Lapsia asia harmitti kovasti, joten päätin yrittää piristää nuhaneniä. Iltapala sämpylät muuttuivat helposti ja nopeasti monsterisämpylöiksi ja omien monsterieni suupielet kääntyivät hymyyn.

Monsterisämpylöiden onnistumisen takaamiseksi kannattaa valita sämpylöitä, joiden toinen reuna on kiinni, näin hampaat pysyvät hyvin p aikallaan. Sämpylät voilelin kevyesti oivariinilla ja täytin kipparijuustolla. Sämpylöiden reunaan muotoilin pienellä terävällä veitsellä paprikasta hampaat. Monsterisämpylöiden silmät syntyivät mozzarellasta ja oliiveista.

Monsterisämpylät olivat arvovaltaisen raadin mielestä parhaat sämpylät ikinä. Taidamme siis leikkiä ruoalla useammin.

Halloween sämpylät

Ainekset

4 kpl
sämpylää (esim. salosen aamiaissämpylät)
0
oivariinia tai margariinia
4 kpl
kipparijuusto viipaleita
1 kpl
punainen paprika
1 kpl
mozzarella
4 kpl
mustia oliiveja
Muut ainesosat

Tee näin:

Voitele sämpylät varovaisesti niin, että sämpylän toinen reuna ei aukea. Taita kipparijuustoviipale kahtia ja laita sämpylän sisään. Leikkaa paprikasta neljä noin 3 cm paksuista suikaletta. Leikkaa pienellä terävällä veitsellä sahalaita paprika suikaleen toiseen reunaan. Aseta paprikasta tehdyt hampaat sämpylän reunaan. Leikkaa mozzarellasta neljä viipaletta ja leikkaa terävällä veitsellä tai muotilla jokaisesta viipaleesta kaksi ympyrää. Viipaloi oliivit. Aseta mozzarella ympyrät sämpylän päälle ja lisää oliivi viipaleet. Hurjat monsterisämpylät ovat valmiit.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *