Valmista pintaa!

Kaupallinen yhteistyö: Talola Design Oy

Jeeee! Nyt ollaan siinä vaiheessa, että uudessa kämpässä on ilo ihastella valkoisia seiniä! Talola Designin pojat saivat hionnat sekä pohjamaalauksen valmiiksi ja hyvälle näyttää! Etenkin parin seinän kohdalla, joihin on tulossa epäsuora valaistus, olen äärimmäisen tarkka työn jäljestä. Mutta etsimällä sai etsiä, mikäli epätasaisen kohdan halusi löytää. Muutaman pienen epätasaisuuden löysin katosta, kun viikonlopun aikana akryylimassalla saumailin katon ja seinän rajaa. Arvosanaksi pojat saavat 9 + eli kelpo työtä.

Tuohon pitkälle seinälle on tulossa epäsuora valaistus ja siksi seinän pitää olla virheetön. Reiät seinässä ovat television johtoja varten, jotta ne ei tule näkyviin.

 

 

Kattoon tulee alumiiniset upotettavat listat, joihin tulee led-nauhaa.

 

 

Talola Designilla on muuten myös nyt arvonta käynnissä muutaman päivän ajan (kesäkuun 2018 loppuun) ja linkki osallistumiseen löytyy täältä. Palkintona 10 000 euroa remonttirahaa!

 

Nyt juhannuksen pyhinä me aloitettiin sitten oma urakka. Alkuun siivoilimme, vaikka perusteellinen harjasiivous oli kyllä työmiesten osalta tehty. Sitten nauhoitimme ja tasoitimme vaatehuoneita sekä varastoa. Alkuun oli hieman hidasta hommaa, mutta neljäs nauhoitus alkoi jo sujumaan. Youtubesta varmuuden vuoksi katselin muutaman videon, että varmasti toimimme oikein. Vaikka elämäni aikana olen monta seinää paikkaa olen kitannut, niin tällaista Gyprocin saumaa ei ole koskaan tullut tehneeksi. Lisäksi saimme Talola Designin Jarkolta hyviä vinkkejä mm. hyvän hiomapaperin valintaan! Mutta juuri hiontavaiheessa alkoi hieman usko loppumaan oman työn jäljestä. Silloin oli helppo huokaista, että money well spent tämän tasoitusurakan osalta. Mulla olis niin palanut käpy tuota hommaa enemmän tehdessä!

Pohjamaalaukset on tehty Eskaron Pro 3 vesiohenteisella pohja- ja sisäkattomaalilla

 

Akryylimassan tursotuksesta kyllä tykkäsin. Näissä hommissa on muuten leipomistaidoista hyötyä! Pursotus ja levitys toimii samoin kuin kermakakkua tekisi! Tein tästä lyhyen opastusvideonkin ja laitan eetteriin, mikäli ehdin sen tässä joku päivä editoimaan! Mutta nyt vielä ihastelen hetken seiniä ja alan pohtimaan tarkemmin värivalintoja.

 

Kaupallinen yhteistyö: Tasoitustyöstä saatu alennusta

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *