Valkoisen kivitason mustikkatesti

Olen haaveillut keittiöömme valkoisesta kivitasosta. Nyt kun termistöä on opetellut hieman enemmän, niin pitäisi varmaankin puhua kvartsitasosta. Edellisissä asunnoissa meillä on ollut keittiön tasona laminaattia, Corian-komposiittia ja puuta. Puu olisi mahtava ja rauhoittava elementti, mutta tuntuu aika työläälle sitä kuivailla ja kerran vuoteen huoltaa. Huolettomaan huusholliini siis olen valitsemassa nyt kivitasoa.

Kun mainitsin muutamalle tuttavalleni valkoisesta kvartsitasosta, niin heti tuli täystyrmäys. Ei kannata. Imaisee heti punaviinitahrat ja mustikan. Kalliskin on…

Noh, hintava tuo taso kyllä on, mutta ennen lopullista tasovalintaa halusin tehdä ns. mustikkatestin. Ylämaan Graniitti lähetti minulle pienen mallipalasen haaveilemastani tasosta ja tässäpä tulokset videon muodossa.

 

 

Ja loppuun muutama uusi kuva päivitetyistä keittiökuvista! Nyt en enää juuri viilauksia keksi. Vetimet valitsemme myöhemmin.

 

 

Kommentit (5)
 1. Mirella Hölttä
  2.4.2018, 22:41

  Moikka Hanna!

  Tuohon keittiösuunnitelmaasi sellaista kommentoisin suunnittelijana, että haluatko apkn noin ylösnostettuna vai että olisi tason alla ja näin sait harmonisen linjan koko tasolle? Alla linkki uuteen AEGn Comfort Lift mallin koneeseen, missä alataso nousee ergonomiselle korkeudelle, mihin on helppo täyttää ne lautaset etc.
  Suosittelen lämpimästi. Yhdessä suunnittelukohteessani muutettiin juuri tällainen vanha ylösnostettu apk tason alle ja otettiin juuri tämä apk, että helpottaa astioiden koneeseen laittoa ja on myös kaunis katsella kun taso kulkee harmonisesti linjassa. =)

  https://www.aeg.fi/taste/inspiration/mastery-range/mastery-products/comfortlift/

  // Mirella Kuopiosta

  1. Moi!

   Olen testannut syksyllä eräässä keittiöliikkeessä tuota AEG:n Comfort Liftiä ja mun mielestä ei toiminut tarpeeksi sulavasti. On totta, että visuaalinen ilme olisi parempi, jos pöytätila olisi samaa linjaa, mutta meillä nyt nykyisessä asunnossa on ollut tuo korotettu versio ja siitä en halua luopua. Molemmilla miehen kanssa selkäkin sen verran hajalla, että kaikki kyyristely tekee hallaa…

 2. Mirella Hölttä
  3.4.2018, 23:47

  Asia sitten ok, kun olet tietoinen kyseisen laitteen olemassaolosta ja että teille on parempi ratkaisu se ylösnostettu apk. Tsemiä raksaprojektiin. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *