Rakentaminen kuin HIIT-treeni

Olen kuullut muilta raksaajilta useampaan otteeseen sen, että välillä raksalla ei tapahdu pariin viikkoon juuri mitään, mutta sitten yht´ äkkiä homma ottaa suuren harppauksen eteenpäin. Juuri näin on käynyt meidänkin raksalla. Siksi blogikirjoituksiakaan ei ole muutamaan viikkoon kuulunut. Ensin ei ollut mitään kirjoitettavaa ja sitten tuli niin kiire, että ei ehtinyt/jaksanut kirjoittaa.

 

Mutta nyt lyhyttä katsausta siitä, mitä parin viime viikon aikana on tapahtunut.

 

Kuun vaihteessa Designtalon miehet kävivät levyttämässä loppuun sisäseinät. Sen jälkeen teimme työpäällikön kanssa tarkastuskierroksen, että onko jotain reklamoitavaa. Sähkömiesten muutamat ohivedot ulkovuorauslaudoissa korvattiin uusilla laudoilla. Myös yksi oksainen ja pihkaa valuttava lauta vaihdettiin. Huomasin myös mittavirheen kodinhoitohuoneen oviaukossa. Tämäkin korjattiin nopealla aikataululla, erityiskiitos siitä!

Jyrki asentaa keittiön kattoa. Liesituulettimen paikan kanssa oli pieniä haasteita…

 

Meidän huoleksemme jäi levyttää katot. Tähän hommaan meillä ei ollut aikaa, voimavaroja, välineitä eikä kyllä kokemustakaan. Sain avukseni HAH Servicen Jyrkin. HAH Servicen perustaja Antti Hurme on ollut auttamassa meitä kolmessa aikaisemmassa remontissa. Jyrki aloitteli vajaa kymmenen vuotta sitten Antilla oppipoikana ja oli asentamassa meille parkettia Kuusikon asuntoon. Nykyisessä asunnossa Antin miehet ovat olleet apuna keittiöremontin viimeistelyssä. Aina jälki on ollut priimaa ja Antti tietää miten tarkka olen tietyistä yksityiskohdista. Saan aina soittoa etukäteen, jos on joku mutka matkassa ja mun pitää päättää kuinka tehdään, ettei mun vaativaan sisustussilmään tule kiputiloja 🙂

Totesin, että pistoke on sittenkin hieman huonossa kohdassa ja siirsimme sen mitä johto antoi myöden oikeallepäin.

 

 

Opin taas uutta! Kipsilevyjen reunoja voi hioa erillisellä työkalulla, niin saa siistin leikkauspinnan!

 

Mutta aikataulu oli aika tiukka. Muutaman päivän Jyrki puuhasteli itsekseen raksalla ja sitten menimme mieheni kanssa keskiviikkona ja torstaina avuksi. Erityisesti eteisen katto oli hieman haastava, sillä sinne meillä on tulossa sellaiset alumiiniset listat, joihin upotetaan led-nauhaa. Eli väkertämistä riitti. Jyrkin päästimme kotiin yhdeksän aikoihin illalla, mutta meillä meni kotiutuminen lähemmäksi puolta yötä. Mua vielä stressasi se, että olin lupautunut lähtemään Jukolaan juoksemaan Venlojen viestin kolmannen osuuden. Treenimäärä on ollut olematon ja suunnistamaankaan en ole montaa kertaa ehtinyt tämän kevään aikana.

Pääsin testaamaan uutta konetta (hieman hullun kiilto silmissä taas)!

 

Ikkunat piti suojata ennen tasoiteporukan tuloa. Omanlaisensa projekti sekin.

 

Vaikka melkoinen puristus oli tehdä yli 15 tunnin päivä, niin yllättävän hyvin jaksoi! Oli tietenkin erilaisia juttuja tehtävänä ja oppi uusia asioita siinä samalla. Sain myös testailla naulapyssyn näköistä konetta, joka ruuvaa näppärästi ruuvit kipsilevyyn. Pikkasen vaan masensi, että mun haba ei riittänyt sellaisiin kohtiin, jossa konetta piti painaa yläasennossa. Olis pitänyt sittenkin käydä salilla talvella enemmän 🙂

 

Tämä HIIT-raksatreeni meni ihan ok ja kohta on taas palautteluosio, kun maksetut miehet tulevat tekemään tasoitukset sekä pohjamaalauksen.

 

Eteisessä riitti väkerrettävää moneksi tunniksi.

 

Fiona tsemppasi meitä loppusuoralla.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *